Başkan Abdül Batur: Her zaman emekçinin yanında duracağız

Başkan Abdül Batur: Her zaman emekçinin yanında duracağız

Konak Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Batur, saha çalışmalarına önemli ziyaretlerle devam ediyor.

MEDYA EGE - Konak Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Batur, seçim çalışmalarına sahada yoğun bir programla devam ediyor.

gcw5fmvwgaaylfr.jpeg

Başkan Batur, Deniz Ticaret Odası, Türkiye İşçi Sendikaları Federasyonu, Türk Parlamenterler Birliği İzmir Şubesi ve İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Merkez Birliğini ziyaret etti.

Ziyarette, sektör temsilcileri ile görüşmelerde bulunan Başkan Batur, meslek örgütlerinin katılımcı yönetimde önemine dikkat çekti.

gcwgfjoxmaaowjq.jpeg

Deniz Ticaret Odası ziyaretine ilişkin konuşan Batur, "Deniz kenti olan güzel İzmir'imizde denizciliğin vizyonunu ve planlanan projeleri konuştuk. Kendilerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Denizciliği yurtiçi ve yurt dışında temsil eden bu güçlü kuruluşumuzun her zaman işbirlikçisi ve çözüm ortağı olmaya devam edeceğiz" dedi.

Batur, Türkiye İşçi Sendikaları Federasyonu buluşmasında ise "Her zaman emekçinin yanında duracağız" cümleleri ile emekçinin yanında olduğunu vurguladı.

gcw5813waaexbcr.jpeg

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Merkez Birliği Başkanı Erdem Hünü ve birlik üyelerini ile de bir araya gelen Başkan Batur, Kooperatif Birliğimizin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.