Başkan Abdül Batur, Mimarlar Odası'nın plaket törenine katıldı

Başkan Abdül Batur, Mimarlar Odası'nın plaket törenine katıldı

Başkan Abdül Batur, Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nin meslekte 30. ve 50. yılını dolduran meslektaşları onurlandırmak amacıyla düzenlediği törene katıldı.

Medya Ege- Uluslararası Mimarlar Birliği (UIA) tarafından Dünya Mimarlık Günü ilan edilmiş olan Ekim ayının ilk pazartesi gününü takip eden hafta dolayısıyla Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nin organize ettiği ve 4 gün boyunca sürecek olan program, Meslekte 30 ve 50. Yıl Plaket Töreni ile başladı. Meslekte 30. ve 50. yılını kutlayan mimarları onurlandırmak amacıyla düzenlenen törende, mimarlara plaketlerini Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunu olan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur takdim etti.

fa6wgcxwyaalfiz.jpg

Törende konuşan Başkan Batur, "Mimarlık mesleğine gönül vermiş değerli meslektaşlarıma plaketlerini takdim etmekten büyük onur duydum." ifadelerini kullandı.

fa6whwixiaalsfl.jpg

Törene ayrıca, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin de katıldı.

fa6wg5jx0acvr8b.jpg

Etkinlikler Hakkında

Mimarlık Haftası süresince 5-6-7-8 Ekim tarihlerinde, saat 16:00-16:30 arasında öğrenciler, yeni mezun mimarlar ve serbest mimarlık büroları arasında etkileşimi arttırmak için planlanan “Açık Ofis” temalı mini toplantılar hakkında daha fazla bilgi için Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nin sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.