Başkan Abdül Batur: Şehit aileleri onurumuzdur

Başkan Abdül Batur: Şehit aileleri onurumuzdur

Konak Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Batur, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile İzmir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Konak Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Batur, CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi ile birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile İzmir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Recep Doğru ile İzmir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yücel Alphan’la görüşen Batur, “Şehitlerimiz, şehit ailelerimiz bizim için çok önemli; bizim kutsalımız, onurumuz. Ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. İnşallah bundan sonra şehit acısı yaşamayız. Ocaklara ateş düşüyor. Yüreğimiz yanıyor. 12 şehidimiz de hepimizi çok üzdü. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, nur içinde yatsınlar. Kahraman Mehmetçiklerimiz ülkemizin güvenliğini sağlıyor. Misakımilli sınırlarımızın korunması için orada görev yapıyorlar. Allah bir daha böyle acı göstermesin” diye konuştu.

baskan-batur-sehit-aileleri-bizim-onurumuz-3-1.jpg

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Recep Doğru ve İzmir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yücel Alphan da Başkan Batur’u İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için tebrik ederek, “Aday adaylığınız inşallah hayırlı olur. Başkanımız yıllardan beri belediyecilik yapıyor, tecrübe çok önemli. Bilgiyi kitaptan da alırsın ama bizzat sahada yaşamak çok çok önemli. Sayın başkanımızın gönlümüzde apayrı bir yeri vardır, çok kıymetlidir bizim için. Yıllardır kimseye hissettirmeden şehit ailelerine, derneğimize çok katkılarınız oldu. Çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.