Başkan Abdül Batur: Şehit ve gazilerimiz, kıymetlilerimizdir

Başkan Abdül Batur: Şehit ve gazilerimiz, kıymetlilerimizdir

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İzmir Şubesi'ni ziyaret eden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, "Görevi sırasında, ülkemiz için şehit düşmüş, gazi olmuş vatandaşlarımız, bizlerin kıymetlileridir." dedi.

Nilda Altın- Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İzmir Şubesi'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Recep Doğru ve yönetimine, şehit yakınlarına ve gazilere sahip çıktıkları için teşekkürlerini sunan Başkan Batur'a CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından ziyaretinde eşlik etti.

foiuikowuaufwjx.jpg

Şehit ve gaziler için oluşturulan anı defterine duygularını yazan Başkan Batur, "Görevi sırasında, ülkemiz için şehit düşmüş, gazi olmuş vatandaşlarımız, bizlerin kıymetlileridir. Onlara şükran borçluyuz." dedi.

foiufkawuaimzr.jpg

Başkan Batur, ziyarete ilişkin paylaşımında "Görevi sırasında, ülkemiz için şehit düşmüş, gazi olmuş vatandaşlarımız, bizlerin kıymetlileridir. Onlara şükran borçluyuz. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İzmir Şubesi'ni, CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından ile birlikte ziyarette bulundum. Ülkemizin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü için misakımilli sınırları içinde ve ülke dışında şehit düşmüş, gazi olmuş şerefli insanlarımıza, onların ailelerine sahip çıkan Dernek Başkanı Recep Doğru ve yönetimine teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.

foiuikcwqasdl1j.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.