Başkan Abdül Batur'dan 'Turuncu Farkındalık' etkinliğine destek

Başkan Abdül Batur'dan 'Turuncu Farkındalık' etkinliğine destek

Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında İzmir’de merdivenler, turuncuya boyandı. Etkinliğe katılan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, farkındalık yaratmak amacıyla yapılan her projeye desteğe hazır olduklarını belirtti.

MEDYA EGE - Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) tarafından, Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında, Konak Karataş'ta Şehit Kemal Keser Sokağı'nın merdivenleri, löseminin rengi turuncuya boyandı.

f-iypyjwkaavk8z.jpg

Konak Belediyesi’nin işbirliği ile LÖSEV tarafından gerçekleştirilen etkinliğe, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur da katıldı. Sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulunan Batur, yaptığı açıklamada; "Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Belediyemiz ve LÖSEV işbirliğinde lösemiye karşı farkındalık yaratmak amacıyla Karataş’taki Şehit Kemal Keser Sokağı’nın merdivenleri minik ellerin fırçalarıyla turuncuya boyandı. Lösemiye karşı mücadelede toplumsal destek ve farkındalığı öne çıkaran bu güzel çalışmada emeği geçenlerle buluştuk. Tamamlanan bu güzel çalışmaya emeği geçenleri kutluyorum. Bu amaçla yapılan her projeye desteğe hazırız" ifadelerine yer verdi.

f-iypylxkaitit.jpg

Etkinlik ile lösemi konusunda toplumsal bilinçlenmeye katkıda bulunulması hedeflendi. İzmirlilerin ilgi odağı haline gelen turuncu merdivenler, bölge sakinlerinin ve ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı. Vatandaş, bu sembolik adımla LÖSEV’in lösemi mücadelesine destek olmak amacıyla merdivenlerin önünde fotoğraf çektirdi, etkinliğe destek verdi.

f-iypylw8aa9f8g.jpg

f-iypyjwkaiq3-i.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.