Başkan Adayı Acar: 1 Nisan sabahı yepyeni bir dönem başlayacak

Başkan Adayı Acar: 1 Nisan sabahı yepyeni bir dönem başlayacak

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhur İttifakı Foça Belediye Başkan Adayı Taner Acar, Foçalılar destek verirse 1 Nisan sabahı Foça’da yepyeni bir dönemin başlayacağını söyledi.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Foça Belediye Başkan adayı olarak yarışa giren MHP’li Taner Acar ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. İlçenin sorunları ve bunların çözümüne yönelik projelerini paylaşan Acar, 1 Nisan sabahı Foça'da kendileriyle yepyeni bir dönemin başlayacağını söyledi.

2.jpg

Taner Acar, Foça Nihat Dirim Barış ve Demokrasi Meydanı’nda Seçim İrtibat Merkezi olarak düzenlediği işyerinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sohbet havasında geçen toplantıda; ilçenin ve ilçe belediyesinin durumu, halkın beklentileri, devam eden ve yenileri ortaya çıkan ranta yönelik projeler, nüfus artışına paralel ve ihtiyaçlar doğrultusunda gerçekleştirilemeyen alt yapı, çevre ve deniz kirliliği, kentin turistik kimliğine yönelik düzenlemeler, otopark, pazaryerleri gibi pek çok konu ele alındı.

basinla.jpg

TURİZM KENTİYİZ TUVALET YOK – ESKİ BAŞKAN BİLE İZBANLA TEDAVİYE GİDİP GELDİ

Acar; turistik bir kentte yaşamalarına rağmen kendisine en çok iletilen konunun tuvalet yokluğu olduğunu, kaldırılan ahşap iskeleler gibi sahil düzenlemelerinin tekrar yapılıp yapılmayacağına halkın karar vereceğini, sağlık konusunda öncelikle hasta nakil araçları temin edeceklerini, doktoru, hemşiresi, hasta bakıcı ve diğer görevlileriyle mutlaka bir acil sağlık birimi oluşturacağını söyledi. Bir çok vatandaşın yanı sıra eski bir belediye başkanının kanser tedavisi için İZBAN’la İzmir’e gidip gelmeye uğraştığı görüntülerin gözünün önünden gitmediğini, yakın çevre ilçelerde iyi belediyeciliğin örneklerine Foça’lıların fazlasıyla layık olduğuna inandığını dile getiren Taner Acar, Foçalılar destek verirse 1 Nisan sabahı Foça’da yepyeni bir dönemin başlayacağını söyledi.

1.jpg

"BURADA DOĞDUM BURADA ÖLECEĞİM"

Taner Acar; “Foça’da doğdum. Foça’da yaşıyorum. Foça’da öleceğim. Foça bizim evimiz. Sevdamız Foça sloganıyla yola çıktık. Burayı çok seviyoruz. İnsanıyla, doğasıyla, köpeğiyle, kedisiyle, deniziyle, her şeyiyle bir bütünüz. Aday olduğum ilk günden beri Foça’nın her noktasına ziyaretler yaptım. Sorunları çok iyi biliyoruz. Dertleri çok iyi biliyoruz. İnsanlarımızın içine düştüğü durumları çok iyi biliyoruz. Ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz. Foça halkından destek istiyoruz. Yanı başımızdaki ilçelerde Aliağa’da, Menemen’de yerel hizmetler açısından çok büyük bir dönüşüm var. Bu dönüşümden Foça’da faydalanmalı. Foçalının da; iyi şeyler konuştuğu, iyi şeyler anlattığı, sevinçlerde buluştuğu bir Foça hayal ediyoruz. Bu yolda hiç durmadan, sürekli çalışarak yürüyeceğiz. Bizim içinde bulunduğumuz, yaşadığımız, evimiz dediğimiz Foça, bugün gerçekten çok zor durumda. Yollarımız, otoparklarımız, denizimiz, çevremiz, alt yapımız, üst yapımız, inanılmaz derecede kirlenmiş, bakımsız, boş verilmiş, ilgisiz vaziyette. Nisan ayından sonra dört koldan, bunları en iyi hale getirmek için, çok çalışacağız. Çok çaba göstereceğiz. Alın teri akıtacağız. Foça halkı en iyiyi hak ediyor. Bağarası’nda insanlarımızın evleri var, ama yolları, sosyal donatı alanları, parkları, maalesef hiç bir şeyleri yok. Bunları en iyi hale bizim getirmemiz lazım. Yenifoça’ya bakıyoruz, her yer ev. Ama çarşımız, denizimiz yok. Görev bize verilirse, bütün bu talana, imar rantına karşı çıkarak, bütün Foça’nın alt ve üst yapısını en iyi hale getirmek için çok çalışacağız. Her kesin içinde olduğu, her kesin ulaşabildiği, her kesin tanıdığı bir belediye başkanı olmak için büyük çabamız olacak. Şimdi belediye meclis üyelerimizi ve ekibimizi hazırlama dönemi. 25 Şubat’ta Foça Belediye Meydanı’nda halkımızla beraber, ekibimizin tanıtılacağı coşkulu bir miting yapacağız. 10 Mart tarihinde de yine Foça halkına bütün projelerimizin anlatıldığı şenlik havasında bir miting düzenleyeceğiz. Projelerimizi paylaşacağız. Bunlar finansmanıyla, bütçesiyle hazır projeler. Bütün halkımızın beğeneceğine inanıyorum. Sevdamız Foça. Hep beraber başaracağız“ dedi.

meydan-4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.