Başkan Adayı Acar: Hep Birlikte Başaracağız Foça'm

Başkan Adayı Acar: Hep Birlikte Başaracağız Foça'm

Cumhur İttifakı Foça Belediye Başkan Adayı Taner Acar, sçeim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlarla bir araya gelen Acar, “Hep Birlikte Başaracağız Foça'm” dedi.

MEDYA EGE – 31 Mart Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala adaylar saha çalışmalarına hız verdi. Cumhur İttifakı Foça Belediye Başkan Adayı Taner Acar, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Acar, sorun ve talepleri dinleyerek, “Hep Birlikte Başaracağız Foça'm. Biz İnandık. Siz de İnanın. Geliyoruz” dedi.

Başkan Adayı Acar, sosyal medya hesabından Hayvan Barınağı projesiyle ilgili paylaşımda bulunarak, “Projelerimiz arasında yer alan Doğal Yaşam Parkı tarzında Hayvan Barınağı ile ilgili tasarımlarımız hazır. Hayata geçirebilmemiz için gerekli olan tek şey mazbatamızı alabilmek. Şimdi Foça Zamanı. Her şey Foça İçin. Biz inandık. Siz de İnanın. Geliyoruz” notunu düştü.

Sağlık çalışanlarını ve hastaları ziyaret eden Acar, “Önümüzdeki dönemde daha iyi işler yapmak istiyoruz” dedi.

Başkan Adayı Acar, aynı zamanda Ilıpınar'da vatandaşlarla bir araya geldi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Acar, “Sizlerle geçirdiğim her an benim için çok kıymetli. Çünkü Foça'yı beraber yöneteceğiz. Değerli sanatçı Kayahan'ın söylediği gibi yolu sevgiden geçen herkesle bir gün bir yerde buluşuruz. .Sevgi ve Saygılarımla” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.