Başkan Adayı Ahmet Aydın seçim ziyaretlerine başladı

Başkan Adayı Ahmet Aydın seçim ziyaretlerine başladı

Cumhur İttifakı'nın Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın, seçim kampanyası kapsamında sahaya indi. Aydın, gerçekleştirdiği temaslarla Seferihisar’ın hak ettiği aydınlık yarınlarının ve 31 Mart zaferinin ilk adımları olduğunu belirtti.

Cumhur İttifakı Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın, seçim ziyaretlerinin ilk gününde Seferihisar Sanayi Sitesi esnaflarını tek tek işyerlerinde ziyaret ederek sohbet etti, talep ve önerileri dinledi. Seferihisar Sanayi Sitesi’nin başlıca problemlerine ilişkin görüşmeler gerçekleştiren Aydın “Seferihisar’da yapılacak o kadar çok iş var ki. Hiç bir şey yapılmadı bu güne kadar ilçemizde. 15 yılda yapılmayanları 5 yılda yapacağız. Vatandaşlarımıza, esnafımıza huzurla yaşayacakları çocuklarımıza ve torunlarımıza emanet edeceğimiz güçlü bir Seferihisar hayalimizi sizlerin destekleriyle gerçekleştireceğiz. Sanayi esnafımızın ihtiyaçlarını yakinen bilen bir kardeşinizim, nasip olursa Seferihisar Belediyesi olarak ortaya koyacağımız yeni hedeflerimizi planladık. Seferihisar’ı gerçek Belediyecilik dönemiyle tanıştıracağız. Seferihisar’ımızın üretim gücünü artıracak, sanayi esnafımızın da destekleriyle ilçemize yeni sanayi alanları kazandıracağız. Seferihisar’ın üretim gücüne katma değer sağlamak amacıyla yürüttüğümüz çalışmaları tamamlayacağız” dedi.

cumhur-ittikafi-1.jpg

"O SENE BU SENE"

Gün boyu Sanayi Sitesi Esnafıyla görüşen Aydın, AK Parti Seferihisar İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi. Partililerin coşkuyla karşıladığı Aydın, ekibinden gece gündüz çalışacaklarına dair söz aldı. Aydın yaptığı konuşmada “Bugüne kadar partimizde ilçe başkan yardımcısı ve ilçe başkanlığı sürecimi layıkıyla yaptığımı düşünüyorum. 27 Ocak’ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle de Cumhur İttifakı Seferihisar Belediye Başkan Adayı oldum. Tabi şimdi sorumluluğumuz biraz daha arttı. Biz de elimizi, kolumuzu değil bütün vücudumuzu artık taşın altına koyduk. Sizlerin de desteğiyle elimizden gelen her şeyi son ana kadar yapacağız. Gece gündüz demeden hep birlikte çok çalışacağız. Bizleri tanımayan vatandaşlarımıza ulaşıp projelerimizi anlatacağız. İnşallah bu sürecin sonunda çok başarılı bir belediyeciliği Seferihisarlı hemşehrilerimizle tanıştıracağız. Ben ilçemizdeki siyaseti aktif görevlerde bulunmadığım dönemlerde de takip eden bir kardeşinizim ‘o sene bu sene’ diyorum” ifadelerini kullandı.

ahmet-aydin-sanayi-sitesi-2.jpg

AK Parti İlçe Başkanlığı’nın ardından, MHP Seferihisar İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Aydın, Cumhur İttifakı'nın bir parçası olarak Seferihisar’da, ayakları yere basan anlayış ile omuz omuza çalışacağını belirtti. Aydın, temaslarının Seferihisar'ın geleceği ve 31 Mart'taki zaferin ilk adımları olduğunu belirterek, sahada aktif bir şekilde uyum ve kardeşlik içerisinde çalışmaya devam edeceğini ifade ettiği konuşmasında “Bugün, yeni bir başlangıca "Bismillah" diyerek ilk adımımızı attık. Seferihisar’da, Cumhur İttifakı'nı hem İzmir'e hem de Türkiye'ye örnek olacak projelerle temsil edecek kadrolarımız şu an burada bulunmaktadır. İnşallah, 31 Mart'tan sonra ilçemizin yerel yönetimlerde ihtiyaç duyduğu noktalarda mutlu ve başarılı bir belediyecilik anlayışıyla eksikleri samimiyetle, gayretle tamamlayacağız. Bu ittifakın bir parçası olmaktan ve sizlerin Belediye Başkan Adayı olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

ak-parti.jpg

mhp.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.