Başkan Adayı Akdeniz: Yaptığımız işler kalıcı olmalı!

Başkan Adayı Akdeniz: Yaptığımız işler kalıcı olmalı!

Cumhur İttifakı Menderes Belediye Başkan Adayı Sinan Akdeniz; ilçesi için öncelikli olarak hedeflediği büyük projelerle ilgili açıklama yaptı.

Cumhur İttifakı Menderes Belediye Başkan Adayı Sinan Akdeniz; Menderes’in halka en kaliteli ve en hızlı hizmeti verebileceği bir belediye yapılanmasına ihtiyacı olduğunu belirterek; “Biz, bunun için bir kampüs tasarladık. Bu alanda, belediye binamızın yanı sıra; kreşimiz ve yeşil alanlarımız, otoparkımız da olacak. Üç millet bahçesini ve kongre merkezimizi de hızla tamamlamak üzere takvimimiz hazır. Menderes’e yakışan neyse, hepsi gerçekleşecek.” diye konuştu.

2-001.jpg

"HEM İŞLERİNİ GÖRECEKLER HEM NEFES ALACAKLAR…"

Belediye Kampüsü projesiyle Menderesliler’in büyük bir beklentisini karşılamış olacaklarını söyleyen Sinan Akdeniz; şunları söyledi; “Vatandaşlarımızın kaliteli hizmet alacağı, konforlu ve donanımlı bir belediye binası büyük ihtiyaç. Öyle bir kampüs ki, içinde hem belediye binasını hem kent meydanını barındıracak. Yeşil alanlarımız, otoparkımız ve kreşimiz de kampüsün içinde yer alacak. Halkımız, belediyeye gelerek işini görürken, nefes de alacak. Çalışanlarımız çocuklarını bırakacağı yer sorunuyla uğraşmayacak. Kreşimiz, onlara da hizmet verecek. Belediyemizin teknik donanımını artıracağız. Halkla ilişkiler birimimizi aktif hale getirecek, sorun ve çözüm takip sistemiyle destekleyeceğiz. Biz gelişirken, hizmetlerimiz de gelişip büyüyecek. Kent Meydanımız hep sorun oldu. Ama, zamanı geldi. Eğer hemşehrilerim bu görevi bana verirse, meydanımıza da kavuşacağız.”

3 NOKTADA ‘MİLLET BAHÇESİ’

Menderes Belediye Başkan Adayı Sinan Akdeniz; Görece Köyü ve Görece Göçmen Konutları arasında; Çatalca Mahallesi ve merkezde Millet Bahçeleri yapmayı hedeflediğini söyledi. Şehirlerin bu bahçelerle rahatladığını, vatandaşların da buralara büyük ilgi gösterdiğini belirten Akdeniz; “ İlçemiz halkı da ailesiyle, sevdikleriyle bu yeşil alanlarda keyifli zaman geçirerek huzur bulacak. İçinde sosyal donatı alanlarımız da bulunacak. Yürüyüş parkurlarımız, doğayla uyumlu spor tesislerimiz, kafelerimizle de hizmet verilecek. Allah göstermesin; ancak, gerektiğinde afet toplanma alanı olarak da tasarladığımız ‘Millet Bahçeleri’mizi sırayla hayata geçireceğiz. Bahçe, kültürümüzün en önemli kavramıdır. Hele ki Menderes için. Millet bahçeleri hepimizin ortak bahçesi olacak.” dedi.

KONGRE MERKEZİ İLE ÖRNEK MENDERES

Akdeniz; tarım ve turizmiyle öne çıkan Menderes’in, büyük etkinliklere ev sahipliği yapabileceği bir kongre merkezine de ihtiyaç duyduğunu belirterek, projesini şu ifadelerle anlattı; “İlçemize kültürel ve sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak yeni Kongre Merkezi inşaa edeceğiz. Merkezimizin içerisinde nikah dairesi, konferans salonu ve kütüphane gibi alanlar da bulunacak. Tarım ve turizm sektörü temsilcilerimizin, iş ve akademi buluşmalarının da gerçekleştirilebileceği bu merkezimiz, kültürel ve sosyal etkinliklere de ev sahipliği yapacak. Çucuk, genç ve her yaştan insanımız, buradaki akıllı kütüphanemizden yararlanacak. Yeni çiftlerimiz için özel olarak tasarlayacağımız nikah salonumuz da Menderes’e yakışır olacak.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.