Başkan Adayı Atar: Kemalpaşa’da gençler galip gelecek!

Başkan Adayı Atar: Kemalpaşa’da gençler galip gelecek!

AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Galip Atar, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Atar, Gençlerle bir araya gelen Atar, “Kemalpaşa’da gençler galip gelecek!” dedi.

MEDYA EGE – Yerel Seçimlere günler kala adaylar saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Galip Atar, Kemalpaşa’da gençlerle bir araya geldi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Atar, “Kemalpaşa'da Gençlerleyiz... Kemalpaşa’ da gençler galip gelecek” notunu düştü.

kemalpasadagenclerleyiz-kemalpasadagenclergalipgelecek.jpg

Atar, ardından Armutlu Spor Kulübü antrenmanını ziyaret etti. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Atar, “31 Mart’ta Kemalpaşa’da spor galip gelecek” dedi.

armutlusporkulubuantrenmaniniziyaretettik-31marttakemalpasadasporgalipgelecek.jpg

Örnekköy Mahallesi’nde yaşayan Kaya ailesine misafir olan Atar, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Atar, paylaşımında “Örnekköy’den Sn. Mustafa Kaya ve ailesine misafirperverlikleri için teşekkür ederiz” dedi.

ornekkoydensn-mustafakayaveailesinemisafirperverlikleriicintesekkurederiz.jpg

Atar, ardından Eski Çarşı’da vatandaşlarla bir araya geldi. Sorun ve talepleri dinleyen Atar, ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, “Çaylarımız açık, muhabbet koyuydu Kemalpaşa'nın köklü geçmişine bir kez daha tanıklık etmek için asırlık çınarların olduğu Eski Çarşı’daydık. Hemşehrilerimizle bir araya gelip Kemalpaşa’mızın sorunlarını dinledik, çözüm önerilerimizi ve projelerimizi anlattık” notunu düştü.

eskicarsicaylarimizacikmuhabbetkoyuydukemalpasaninkoklugecmisinebirkezdahatanikliketmekicinasirlikcinarlarinoldugueskicarsidaydik-hemsehrilerimizlebirarayagelipkemalpasamizinsorunlari.jpg

Kemalpaşa’nın önemli tarım firmalarından Işık Tarım’ı ziyaret eden Atar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu notu düştü:

“Kemalpaşa’mızın önemli tarım firmalarından olan Işık Tarım firmasını ziyaret ettik. Mehmet Ali Işık ve ekibine nazik ev sahiplikleri dolayısıyla teşekkür ediyor, hayırlı işler diliyorum.”

isiktarimkemalpasamizinonemlitarimfirmalarindanolanisiktarimfirmasiniziyaretettik-mehmetaliisikveekibinenazikevsahiplikleridolayisiylatesekkurediyorhayirliislerdiliyorum.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.