Başkan adayı Atar'dan tarihi iftar programı

Başkan adayı Atar'dan tarihi iftar programı

Ak Parti Kemalpaşa adayı Galip Atar, dün akşam Kemalpaşa'da gerçekleşen iftar programında rekor bir kalabalığı bir araya getirdi. Daha önce eşi benzeri görülmemiş, tam 3.500 kişilik kalabalık, Atar'ın samimi misafirperverliğiyle iftar sofrasında buluştu.

Kemalpaşa Rekreasyon Alanı'nda düzenlenen iftar programına Ak Parti İzmir Milletvekili ve önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ak Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar,
Kemalpaşa Kaymakamı Musa Sarı, Ak Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Dr. Metin Yaşar ile siyasi parti ilçe başkanları, meclis üyesi adayları ve vatandaşlar katıldı.

İftar programında konuşma yapan Atar, "Huzur ikliminin yaşandığı bu ayda katılımları ile bizleri mutlu eden, programa yoğun ilgi göstererek Kemalpaşa’nın hazır ve kararlı duruşunu gösteren tüm hemşerilerimize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.

c25dfe0f-6b21-4e34-b843-0a6449a05a29.jpg

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yapan Atar, "Sizlere hizmet için çıktığımız bu yolda asla sizlerden ayrı düşmeyeceğiz. Her ihtiyacınızda yanınızda olacak, talep ve önerilerinize göre hizmetlerimize şekil vereceğiz. Siz değerli hemşerilerimizin sorunlarını yerinde tespit edip çözümleri ile beraber projelerimizi hazırladık. Tarımıyla, hayvancılığıyla, esnafıyla, sanayisiyle, genciyle,
yaşlısıyla 1 Nisan sabahı Kemalpaşa galip gelecek İnşallah" ifadelerini kullandı.

13fbf0d6-6a83-4d86-add4-2ced56bf0192.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.