Başkan adayı Aydın: Kaybedilen 15 yılı 5 yılda gidereceğiz!

Başkan adayı Aydın: Kaybedilen 15 yılı 5 yılda gidereceğiz!

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Seferihisar Belediye Başkan adayı Ahmet Aydın, "31 Mart’tan sonra elbirliği ile çalışarak Seferihisar’da kaybedilen 15 yılı, 5 yılda gidereceğiz" dedi.

MEDYA EGE - 31 Mart yerel seçimlerine çok kısa bir zaman kala Cumhur İttifakı Seferihisar Belediye Başkan adayı Ahmet Aydın, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Semiha-İrfan Çalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek güne başlayan Başkan adayı Aydın, Okul Müdürü Necmettin Adanaş ve okul yöneticileri ile bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantıya ilişkin konuşan Aydın, "Gerçekleştirdiğimiz toplantı, onların evlatlarımızın geleceğini nasıl şekillendirdiklerini bir kez daha gösterdi. Seferihisar'ın geleceği için atılan her adım, eğitimdeki ilerlemeye yapılan değerli bir katkıdır. Bu uğurda emek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

giiv-rpxsaafwpv.jpg

MEZUN OLDUĞU OKULLARI ZİYARET ETTİ

Daha sonra mezun olduğu okulları ziyaret eden Aydın, ilk olarak Asil Nadir Anadolu Lisesi'nde Okul Müdürü İsmail Sağlam ile buluştu. Ziyareti esnasında Asil Nadir Anadolu Lisesi Mezunları Derneği'nin kurulacağını öğrenen Aydın, "Bu dernek, mezunlarımız arasındaki bağları güçlendirerek dayanışmayı artıracak ve okulumuza olan bağlılığı pekiştirmek amacıyla çok güzel bir adım olacak" dedi.

giisyhgwaaabg5e.jpg

Ardından mezun olduğu Şehit Öğretmen Mehmet İzdal İlkokulu'na da ziyarette bulunan Başkan adayı Aydın, burada da Okul Müdürü Ümit Atacan ile görüşerek, "Seferihisar'ın geleceğini inşa etmek için eğitim alanında atılan her doğru adım, bu şehrin temellerini daha da sağlamlaştırır" ifadelerini kullandı.

giizdawxwaafhyf.jpg

"TÜM CANLILARA KARŞI SORUMLU BİR YAKLAŞIM SERGİLEYECEĞİZ"

Aydın'ın bir sonraki durağı ise Seferihisar Doğa ve Hayvan Dostları Derneği oldu. Dernek ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkanı Fevziye Kanat Özkan ve SEHAYDER gönüllüleri ile buluşan Aydın, Seferihisar hayvan barınağının rehabilite edilerek 7 gün 24 saat tam zamanlı hizmet verilmesinden, mama ve su noktalarının artırılmasına; klinik hizmetlerinin iyileştirilmesinden, hayvanların kısırlaştırmasına kadar hayvan hakları konusundaki tüm projelerini aktardı. İlçedeki veteriner hekimler, sivil toplum kuruluşları ve gönüllülerle koordineli bir şekilde çalışacaklarını vurgulayan Aydın, "31 Mart’tan sonra Seferihisar’daki tüm canlılara karşı sorumlu bir yaklaşım sergileyeceğiz" dedi.

gijcxdnxuaagzhy.jpg

GÜÇ BİRLİĞİ VURGUSU

Banksis Sitesi sakinleriyle de bir araya gelen Aydın, site içerisindeki sıkıntıları dinleyerek çözüm yolları üzerine görüş alışverişinde bulundu. Daha yaşanabilir bir çevre oluşturmak adına güç birliği yapmaya devam edeceklerini vurgulayan Aydın, "31 Mart’tan sonra elbirliği ile çalışarak Seferihisar’da kaybedilen 15 yılı, 5 yılda gidereceğiz. Toplantıya ev sahipliği yapan sayın Osman Özcan'a ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi.

gijlca4w0aaq1jl.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.