Başkan adayı Bakıcı: Şehri için çalışanlara imkansız proje yoktur

Başkan adayı Bakıcı: Şehri için çalışanlara imkansız proje yoktur

Cumhur İttifakı Selçuk Belediye Başkan Adayı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk’un kaderine terk edildiğini belirterek, “İlçemizin hak ettiği değeri ve hizmeti görmesi için 31 Mart’ta daha güçlü geleceğiz. Şehri için çalışanlara, imkansız proje yoktur" dedi.

Selçuk’taki Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında vatandaşlara seslenen Cumhur İttifakı Selçuk Belediye Başkan Adayı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, şehri için kalbi atan ve çalışanlar için imkansız projenin bulunmadığını söyledi. Bakıcı, Selçuk’un son yıllarda dünya kenti olması gerekirken kaderine terk edildiğini belirterek; 31 Mart’ta bu gidişe son vereceklerini ve daha güçlü şekilde belediye seçimlerini kazanacaklarını kaydetti.

unnamed-6.jpg

Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Şebnem Bursalı, Mehmet Ali Çelebi ile AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Hakan Bayraklı ve ilçe yönetiminin katıldığı programda konuşan Bakıcı, “Geçmişte Belediye Başkanlığı görevini üstlenen bir arkadaşınız, kardeşiniz ve ağabeyiniz olarak huzurlarınızdayım. Anadolu’nun binlerce yıllık kültür mirasını omuzlarında taşıyan Selçuk’ta, bilginin sevginin ve tecrübenin kazanacağı Belediyecilik anlayışını yeniden inşa etmek için yola çıkmış bulunmaktayım. Doğup büyüdüğüm bu topraklarda, kendim için değil kentim için çalışan bir Başkan olarak tekrar hizmet etme arzusundayım” diye konuştu.

unnamed-7.jpg

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan Bakıcı, “Hayatımı ülkesine, ilçesine ve bilime vakfeden bir bilim insanı olarak adil, şeffaf ve hesap verebilir yönetim anlayışını Selçuk Belediyesi’nde yeniden tesis etmeyi hedefliyorum. ‘Benim manevi mirasım ilim ve akıldır.’ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda gururla yürüyen ve Cumhuriyetimizin temel değerlerini özümseyen bir kişi olarak, kentimizin sorunlarını çözeceğimin de sözünü veriyorum” dedi.

“SELÇUK’UN GELECEĞİNİ PLANLADIK”

Konuşması sık sık tezahüratlarla kesilen Bakıcı, seçim sürecindeki projelerini ortak akılla oluşturduklarını ve geçmişten aldıkları birikim ile Selçuk’un geleceğini planladıklarını ifade etti. İnsan odaklı Belediyecilik anlayışını geri getireceklerini hatırlatan Bakıcı, “Herkesin özgürce, adil ve eşit şartlarda yaşayacağı bir kenti hayat ettik. Selçuk’ta güvene ve istikrara dayalı; istihdam odaklı sosyal ve iktisadi hayatın gerekliliğini düşündük. Ben, ülkeme ve kentime bugüne kadar farklı birçok alanda gururla hizmet ettim. Dolayısıyla hazırladığımız projeleri hayata geçirmek ve modern kentimizi el birliğiyle oluşturmak için oylarınıza talip oldum. Göreve gelir gelmez 31 Mart akşamı, hem seçmenlerimizin hem de Belediyemizin hak ve menfaatlerini koruyacak somut adımları atmaya başlayacağım. Hiç kimse işinden ve aşından olmayacak. Çalışma barışı ve huzurunu ivedilikle tesis edeceğim.” ifadesinde bulundu.

unnamed-8.jpg

PROJELERİNİ TANITTI

Selçuk’un 5 yıllık yol haritasını da açıklayan Bakıcı, “Biz burada sadece 18 projemizi açıklıyoruz. Daha fazlası var elbette. Önemli olan Selçuklunun söz hakkının olduğu anlayışı Belediyemizi geri getirmek. Mücadelemiz bunun için olacak. Katılımcı yönetim anlayışını ihya edecek; kentimize ithal edilen yanlışları düzelteceğiz. İnsanların partisine bakmayacak; kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Yaşam alanları ve mimarisi ile modern bir kent inşa edeceğiz. Kent kültürünü, dokusunu ve tarihini koruyacağız. Turizm ve tarımda ilçemizin bilinirliğini artıracak; ticari hayatımıza yeni yatırımları ve istihdam alanlarını kazandıracağız. Selçuk’un bilinirliğini artıracak yaşanabilir kent ve çevre konularında somut adımlar atacağız. Çocuk, kadın, yaşını almış ve engelli vatandaşlarımız için sosyal uygulamaları hayata geçireceğiz. Eğitime yatırım yapacak; can dostlarımızı da unutmayacağız. Sözümüz söz olsun bunları başaracağız” diye konuştu.

"İLK İCRAAT HASTANEYİ TAMAMLAMAK"

Seçilir seçilmez inşaatı devam eden Selçuk Devlet Hastanesi’nin hızla tamamlanması ve hizmete alınması için çalışacaklarının altını çizen Bakıcı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu elzem projeyi hızla tamamlayacağız. Bu süreçte Kapalı Pazar Yeri, Kapalı Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu, Spor Lisesi İnşaatı, Kent Meydanı Düzenlemesi, İZBAN aktarmasının kaldırılması ve Kent Meydanın düzenlenmesi gibi birçok projeyi de hayata geçireceğiz. Bugün burada bize destek olan misafirlerimize, teşkilat mensuplarımıza ve tabi ki hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.