Başkan Adayı Bakırlı'dan Urla'ya TOKİ sözü

Başkan Adayı Bakırlı'dan Urla'ya TOKİ sözü

Cumhur ittifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Tarkan Bakırlı, dün akşam vatandaşlar ile iftar programında bir araya geldi.

Cumhur ittifakı Urla Belediye Başkan Adayı Tarkan Bakırlı, vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Adayı Bakırlı Konuşmasına “Bu CHP’nin adayı muhtarlığa mı aday, Belediye başkanlığına mı, Bakanlığa mı ben çözemedim? Karayollarına ait duble yola battı çıktı sözü veriyor. Üniversite alanına sosyal tesis sözü veriyor. Mahallere ise iletişim merkezi sözü veriyor. Dedim ya Bakanlıklar, rektörlük, muhtarlık tanımıyor aklına gelen her şeyin sözünü veriyor. CHP’li Selçuk Balkan Urla halkına daha yolun başında yalan söyleyerek güvenilir olma şansını da kaybetti. ‘’Hiçbir davam yok.’’ dedi Halkımızı kandırdı, şimdi basından okuyoruz 29 Nisan’da hakim karşısına çıkacakmış. Bu Halk sana nasıl güvenecek Sayın Selçuk Balkan?” dedi.

unnamed-4.jpg

Bakırlı ardından Urla’da yapacağı projeleri tek tek vatandaşlara açıkladı. 5 yılda 5.000 TOKİ konutu sözü veren Tarkan Bakırlı ardından her mahalleye kreş, yeni belediye hizmet binası, iskele ağaçlı yola alternatif yol, kapalı spor tesisleri, Aquapark projesi, patili dostlarımıza yeni barınaklar, bakıma muhtaç yaşlılarımızın haftalık ev temizliği, dijital belediyecilik, 3 adet kavşağa battı çıktı yapılması gibi 30 adet projesini vatandaşlar ile paylaştı. Büyük heyecan ve sevinç ile karşılanan bu projelerin açıklanması ile program sonlandırıldı.

unnamed-3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.