Başkan Adayı Çağlar: Ben Torbalı'ma güveniyorum

Başkan Adayı Çağlar: Ben Torbalı'ma güveniyorum

Cumhur İttifakı Torbalı adayı Özgür Erman Çağlar, seçime saatler kala sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak seçmenlere çağrıda bulundu. Başkan Adayı Çağlar, "Ben Torbalı'ma güveniyorum" dedi.

Cumhur İttifakı Torbalı adayı Özgür Erman Çağlar, sosyal medya hesabından bir video mesaj yayınlayarak seçmenlere çağrıda bulundu. Başkan Adayı Çağlar, video mesajında şunları söyledi:

"Değerli hemşehrilerim, seçim kampanyamızın sonuna geldik. Yarın sandığa gidiyoruz. Şu andan sonra kendimi sizlere emanet ediyorum. Öncelikle tüm adaylara ve siyasi partilere başarılar dilediğimi belirtmek istiyorum. Sizlerin de yakından takip ettiği üzere, seçim kampanya döneminde siyasi sürtüşme ve gerginliklerden uzak durup hizmet odaklı bir çalışma ürettik. Ben hiçbir zaman particilik yapmadım. Belediye seçimi hizmet seçimidir. Ekibimizle birlikte Cumhuriyet'imizin 100.yılına yakışacak projeler ile sizlerin karşısına çıktık. Torbalı'ya yakışan vizyon projelerimizi hayata geçirmek için 1 Nisan itibariyle kolları sıvayarak yola koyulacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Yalnız tek bir şeye ihtiyacımız vardır: o da çalışkan olmak' sözünü rehber edinerek durmaksızın çalışacağız. 5 yıldır ilçemize reva görülen; köstebek yuvası haline gelmiş, kaldırımsız yolları düzelteceğiz. Bütün çukurları kapatıp, tüm yolları asfaltlayacağız. Torbalı'mız bu yaz toza ve sivrisineğe esir olmayacak. 5 yıldır kayıp olan belediyemizi 1 Nisan'dan itibaren her anınızda, her zaman yanınızda göreceksiniz.

Yaklaşık iki aydır sokak sokak, mahalle mahalle gezdim. Hiç siyasi polemiklere girmedim. İdeolojik tartışmaların arkasına hiç sığınmadım. Belediyemizin büyük miktarda borcu olduğunu, ödemelerini yapamayacak durumda olduğunu biliyorum. Ama ben kesinlikle bahanelerin arkasına sığınmayacağım. 6 ay içerisinde gelir ve gider dengesini yeniden kurup, kurumsal bir yapı kuracağım. Hemşehrilerimizden isteğim şudur; hizmet üretecek, partizanlık yapmayacak, siyasi kutuplaşmadan uzak olan ve Torbalı'yı geleceğe taşıma heyecanını taşıyan bu kardeşinize destek olun. Hep beraber mutlu bir Torbalı'yı kuralım. Torbalımızın hoşgörülü, sevecen ve mütevazi insanlarına, canım hemşehrilerimize milyon kere teşekkür ederim. Ben Torbalı'ya güveniyorum. Ben Torbalı’mı seviyorum. Siz takdir ederseniz, ben göreve hazırım."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.