Başkan Adayı Çağlar: Birlikte varız birlikte Torbalıyız!

Başkan Adayı Çağlar: Birlikte varız birlikte Torbalıyız!

AK Parti’nin Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Çağlar, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

MEDYA EGE – Yerel Seçim yaklaşırken adaylar seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, AK Parti’nin önceki dönem Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

caglar-ilce1.jpg

“Birlikte varız, birlikte Torbalı’yız” mesajı veren Başkan Adayı Çağlar, çalışmalarını mahalle ve esnaf ziyaretleriyle sürdürdü. Sağlık, Ahmetli ve Yeniköy mahallelerine ziyarette bulunarak vatandaşlarla bir araya gelen Çağlar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Mahallelerimizin sorunları ve çözüm önerileri doğrultusunda fikir alışverişinde bulunduk. Her kesimden, her yaştan, her yöreden aldığımız dualarla, gördüğümüz muhabbetle yolumuza durmaksızın devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

caglar-mahalle1.jpg

Tepeköy Mahallesine de ziyarette bulunan Çağlar, Gülcan ve Evren İçer çiftinin mağaza açılış merasimini gerçekleştirerek, “İlçemiz için hayırlı olsun. Rabbim bol ve bereketli kazançlar nasip etsin” dedi.

caglar-acilis1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.