Başkan adayı Çağlar: Bizim yönettiğimiz Torbalı'da kimse kaybetmeyecek

Başkan adayı Çağlar: Bizim yönettiğimiz Torbalı'da kimse kaybetmeyecek

AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar'ın davetiyle gerçekleştirilen 'Gönül Sofrası İftar Programı'nda konuşan Çağlar, "Biz kazanacağız, Torbalı kazanacak. Bizim yönettiğimiz Torbalı'da kimse kaybetmeyecek" dedi.

AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar'ın davetiyle gerçekleştirilen "Gönül Sofrası İftar Programı" binlerce Torbalılının katılımıyla yapıldı. Torbalı Ertuğrul Mahallesi'nin en büyük caddesinde gerçekleştirilen programda konuşan Çağlar, "Birlik ve beraberlik, kardeşlik soframızda bizlerle beraber olan binlerce hemşehrimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu birliktelik ortamı, bu kardeşlik ortamı hiç bozulmayacak. 1 Nisan'dan sonra, Torbalı'mızı hep birlikte yöneteceğiz" dedi.

whatsapp-image-2024-03-17-at-11-30-23-1.jpeg

TORBALI'NIN 5 YILINI HEBA EDİP BOŞA GEÇİRDİLER, ŞİMDİ ÇIKIP 'BİR 5 YIL DAHA VERİN BU SEFER HİZMET EDECEĞİZ' DİYORLAR!

İftar programından önce Torbalı Mahallesi Torbakent Sitesi'nde site sakinleriyle bir araya gelen, ilçede yaşayan Göztepeliler'in kurduğu Taraftar Derneği'nin etkinliğine katılan Çağlar, Alpkent Mahallesi'nde de esnaf ziyaretlerinde bulundu. Vatandaşlarla sohbet ederek beklentilerini ve taleplerini dinleyen Çağlar, esnaf ve mahalle ziyaretlerinin ardından ise iftar programına katıldı. Geniş katılımlı iftar programı öncesi Çağlar, alanda bulunan masaları tek tek gezerek vatandaşların Ramazan Ayını tebrik etti. Ardından ise hep birlikte oruçlar açıldı. İftar programının ardından Torbalılılara hitap eden Özgür Erman Çağlar, "Biz 5 yıl içerisinde gerçekleştireceğimiz projeleri sizlere sunduk. Bu sözlerimizin arkasında durarak inşallah 5 yılın sonucunda Torbalı'nın çok daha farklı yerde olacağını ifade ediyorum. Çünkü Torbalı'mız bunu hak ediyor. Çünkü Torbalı'mızın, hemşehrilerimizin çok daha güzel hizmetlere layık olduğunu biliyoruz. Torbalı'da 5 yıl boşa geçti. Yerel yönetim hiçbir hizmet yapmadı. Vatandaşlarımızın hiçbir derdine derman olmadılar. Bu 5 yılın en önde gelen aktörleri şimdi kalkmış hemşehrilerimizden oy istiyorlar, bizi seçerseniz hizmet edeceğiz diyorlar. Bunlara kimse inanmıyor. Hemşehrilerimiz bunlara diyor ki, 'aklınız yerine yeni mi geldi, 5 yıldır neredeydiniz?' Neden hizmet etmediniz, yollardaki çukurları neden kapatmadınız, asfaltları neden yapmadınız, kaldırımları neden düzenlemediniz? Torbalı'da herkes her şeyin farkında. Kimin neyi yapacağını, kimin neyi yapmayacağını hemşehrilerimiz çok iyi biliyor. Bizi biliyorsunuz, 2014-2019 döneminde ilçemize çok güzel hizmetler yaptık. O dönemde hem AK Partili yerel yönetim olarak eserler kazandırdık, hem de Torbalı'mıza devasa kamu yatırımları getirdik. Bu yatırımların ardından, devamını sağlamak bizim boynumuzun borcudur" dedi.

whatsapp-image-2024-03-17-at-11-30-23-2.jpeg

"1 NİSAN'DAN İTİBAREN KOLLARI SIVAYIP ÇALIŞMAYA BAŞLIYORUZ"

Binlerce kişinin katıldığı dev iftar programındaki büyük coşku ve ilgiye de karşılıksız kalmayan, herkese teşekkür eden Özgür Erman Çağlar son olarak şöyle konuştu, "Bu akşam burada büyük bir birlik ve beraberlik havası var. Hep birlikte aynı inançla, aşkla ve muhabbetle bir aradayız. Bizlerle aynı sofrayı paylaşmak için gelen siz değerli hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Bu büyük coşku bize 31 Mart'ta herkesin kazandığı, kimsenin kaybetmediği bir Torbalı'yı müjdeliyor. Rabbim bu birliğimizi, birlikteliğimizi, muhabbetimizi ve sevgimizi daim kılsın. Bu gibi vesilelerle Rabbim şevkimizi, azmimizi, gücümüzü artırsın. Gönül Soframıza konuk olup, bereketlendirdiğiniz için burada bizlerle olan tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Rabbim sizler ile gönül bağlarımızı kuvvetlendirsin. 31 Mart günü inşallah Ramazan Bayramı'nın arifesini birlikte yaşayacağız. Biz kazanacağız, Torbalı kazanacak. Bizim yönettiğimiz Torbalı'da kimse kaybetmeyecek. 31 Mart akşamı herkes kazanacak, 1 Nisan'dan itibaren de kolları sıvayarak çalışmaya başlayacağız. Nisan gelecek, yüzler gülecek" şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2024-03-17-at-11-30-22.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.