Başkan Adayı Çağlar: El ele gönül gönüle!

Başkan Adayı Çağlar: El ele gönül gönüle!

AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Adayı Çağlar çalışmalar kapsamında ziyaretlerde bulundu.

MEDYA EGE – AK Parti’nin Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Vatandaşlarla bir araya geldiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Adayı Çağlar, “el ele gönül gönüle” notu düştü.

c1.jpg

Çağlar, Torbalı’nın başaralı fabrikalarından olan “Akgüç Seramik Fabrikası”nı ziyaret ederek, çalışanlarla bir araya gelip sorun ve taleplerini dinledi. Çağlar, ziyarete ilişkin yaptığı paylaşımda, “çalışan emekçi kardeşlerimiz ile öğlen yemeğinde bir araya gelerek ekmeğimizi bölüştük. Fabrika sahibi Cem Akgüç’e ve değerli çalışanlarına misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” notunu düştü.

c2.jpg

Başkan Adayı Çağlar’ın sonraki durağı ise Özel Yeni Ayrancılar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi oldu. Okul müdürü ve öğretmenlerle buluşan Çağlar, “Özel gereksinimli evlatlarımız için neler yapabileceğimizi konuştuk. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

c4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.