Başkan Adayı Çağlar gazetecilerle buluştu

Başkan Adayı Çağlar gazetecilerle buluştu

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, gazetecilerle bir araya geldi.

MEDYA EGE - AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, Torbalı’da yürüttüğü seçim çalışmalarına ara vererek gazetecilerle bir araya geldi. Gazetecilerin talep ve isteklerini dinleyen Başkan Adayı Çağlar, seçimlerden sonra yerel basının güçlenmesi ve kurumsallaşması için adım atacaklarının müjdesini verdi.

gft9xvtw4aaivyy.jpg

Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, “İlçemizde her türlü haberin peşinde gece gündüz demeden emek vererek mesleklerini onur ve dürüstlük ile icra eden gazeteci arkadaşlarımızla bir araya geldik. Bugüne kadar siyasetçiler konuştu onlar da dinleyip haber yaptılar. Biz bu sefer farklı bir şey yaparak, sözü basın mensubu arkadaşlarımıza verdik, onlar talep ve isteklerini anlattı, bizler de dinledik. 31 Mart’tan sonra da yerel basınımızın güçlenmesi ve kurumsallaşması adına atacak olduğumuz adımları konuştuk. Torbalı'mızı hep birlikte yöneteceğiz” dedi.

gft9xvsxeaacuhb.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.