Başkan Adayı Çağlar: Güçlü kadrolarımızla sandıklara sahip çıkacağız!

Başkan Adayı Çağlar: Güçlü kadrolarımızla sandıklara sahip çıkacağız!

AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Çağlar, “Güçlü kadrolarımızla sandıklara sahip çıkacağız!” dedi.

MEDYA EGE – 31 Mart Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Önceki dönem AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Hüseyin Söyler ve çocukluk arkadaşı Davut Kırşan’a ziyaretler gerçekleştiren Çağlar, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Değerli ağabeyim, partimizin önceki dönem ilçe başkanlarından Hüseyin Söyler ve çocukluk arkadaşım Davut Kırşan'a ziyaretleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

o1.jpg

Çağlar, ardından Torbalı’da faaliyet gösteren Batı Endüstriyel Filtre, Dönerşah ve Orbit Laboratuvar firmalarını ziyaret etti. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, “Torbalı’mızın başarılı fabrikalarından olan ‘Batı Endüstriyel Filtre’ ve ‘Dönerşah’ Firmalarını ziyaret ettik. Akabinde, Orbit Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi’ni ziyaret ettik. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

o2.jpg

o2-1.jpg

Başkan Adayı Çağlar, ziyaretlerine sandık görevlileriyle devam etti. Ertuğrul Mahallesi’nde görev yapan sandık görevlileriyle bir araya gelen Çağlar, “Sayın Cumhurbaşkanımızın belirttiği gibi seçim sandıkta kazanılır. Güçlü kadromuzla sandıklara sahip çıkacağız. Ertuğrul Mahallemizde görev yapan kıymetli sandık sorumlularımız ile bir araya geldik. 5 yıllık hasret bitiyor” ifadelerini kullandı.

o3.jpg

Çağlar, sonraki ziyaretini ise Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Torbalı İlçe Başkanlığı’na yaptı. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Çağlar, “Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Torbalı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programda kıymetli hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Ülkü Ocakları İlçe Başkanımız Kürşad Gümüş ve programda emeği geçenlere misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

o4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.