Başkan Adayı Çağlar: Günden güne sevgimiz kardeşliğimiz büyüyor!

Başkan Adayı Çağlar: Günden güne sevgimiz kardeşliğimiz büyüyor!

AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mahalle ziyaretlerinde bulunan Çağlar, “Günden güne sevgimiz, kardeşliğimiz büyüyor. Torbalımızı birlikte yönetmeye bir adım daha yaklaşıyoruz” dedi.

MEDYA EGE – AK Parti’nin Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, yerel seçim yaklaşırken çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Adayı Çağlar, Bozköy ve Saipler Mahallelerine ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla sohbet edip sorun ve taleplerini dinledi. Çağlar, o anları sosyal medya hesabı üzerinden, “Bozköy ve Saipler Mahallelerimizde kıymetli hemşehrilerimiz ile buluştuk, mahallelerimizin sorunları ve çözüm önerileri doğrultusunda fikir alışverişinde bulunduk. Günden güne sevgimiz, bağımız, kardeşliğimiz büyüyor… Her gün bir adım daha yaklaşıyoruz Torbalı’mızı birlikte yönetmeye” notuyla paylaştı.

1-002.jpg

2-003.jpg

Mahalle ziyaretlerinin ardından Başkan Adayı Çağlar, cenaze törenine katılarak taziyelerde bulunken sosyal medya hesabı üzerinde paylaştığı açıklamada, “Torbalı Belediyesi çalışanlarından Recep Özlü kardeşimizin değerli annesi merhume Ayşe Özlü teyzemizi, Torbalı’mızın sevilen simalarından emekli nüfus müdürü merhum İsmail Bozkurt’u, Atatürk Mahallemizin sevilen simalarından merhum Sabri Akbalık amcamızı Rahmet-i Rahman’a uğurladık. Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Aileleri ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

4.jpg

3-003.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.