Başkan Adayı Çağlar: Hikaye anlatmaya değil hikaye yazmaya geliyoruz

Başkan Adayı Çağlar: Hikaye anlatmaya değil hikaye yazmaya geliyoruz

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine ara vermeden devam eden AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, "Hikaye anlatmaya değil hikaye yazmaya geliyoruz" dedi.

MEDYA EGE - 31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalarını mahalle ziyaretleri ile sürdüren Çağlar, ilk olarak Karakuyu ve Dirmil mahallelerinde daha sonra Karakızlar ve Karaot mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerinde vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri için fikir alışverişlerinde bulunan Çağlar, "Nisanda daha sıkı sarılıp tüm sorunları çözmeye hazırız, kararlıyız" dedi.

Çapak ve Kuşçuburun mahallelerini de ziyaret ederek esnaflarla buluşan Çağlar, "Her mahallede, her sokakta, bu güzel ilçenin her köşesinde vefalı insanlarımızla birlikteyiz" mesajı verdi.

'Durmak yok yola devam' şiarıyla adaylık çalışmalarını yürüten Çağlar, ziyaretlerinde şu ifadelere yer verdi:

"Bizim bu işin üstesinden gelebileceğimizi, sorunlara vakıf olduğumuzu, yapı olarak da her kesime eşit mesafede olabileceğimizi, her bakış açısına saygı duyan bir kardeşiniz olarak bildiğim için, seçim çalışmalarında sahada aldığım o enerjinin bizim sorumluluğumuzu artırdığını da biliyorum. Bu bizim kazanabileceğimize inancımızı da artırıyor. Biz burada millete hikaye anlatan değil, hikaye yazan insanlar olacağız ve bu hikayeyi sizlerle birlikte yazacağız."

ggsbo-5xwaanlvd.jpg

ggs02skwuaaj2hp.jpg

ggsbo-8wkaaw-rz.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.