Başkan Adayı Çağlar: Nisan gelecek yüzler gülecek!

Başkan Adayı Çağlar: Nisan gelecek yüzler gülecek!

AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, yerel seçimlere kısa bir süre kala saha çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Çağlar, “Nisan gelecek yüzler gülecek!” dedi.

MEDYA EGE – 31 Mart yerel seçimlerine geri sayım sürerken adaylar saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, Metropolis Antik Kent’ten seslenerek, “Kuruluşu günümüzden yaklaşık 5 bin yıl öncesine dayanan en önemli tarihi ve kültürel varlığı Metropolis Antik Kenti, kutsal alanları, alışveriş yerleri, sosyalleşme alanları, kanalizasyon sistemleri ile planlı bir şehir hüviyetine sahiptir. Peki şimdi ne durumdayız? Torbalı’nın bir belediye binası bile yok. İnsanlarımızın sosyalleşebileceği alanlar mevcut değil. Toplanmayan çöpler, asfalta hasret kalıp, köstebek yuvasına dönen çukurlarla dolu yollar, altyapının olmayışından her yağmurda göle dönen kaldırımsız sokaklar… Torbalı’da 5 yılımız boşa geçti. Yerel yönetim sizlerin hiçbir derdine derman olmadı. 5 yılda, Torbalı’mızı 5 bin yıl önceden geriye düşürdüler. Bu durum, hepimizi üzmüyor mu? Sizce biz bunu hak ediyor muyuz? Ama merak etmeyin. Çok az kaldı. Nisan gelecek, yüzler gülecek” dedi.

Başkan Adayı Çağlar, Göllüce, Atalan ve Pamukyazı Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelip, sorun ve talepleri dinledi. Çağlar, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Göllüce, Atalan ve Pamukyazı’lı hemşehrilerimiz gerçeklerin farkında. Kimin Torbalı’ya hizmet edeceğinin farkında! Nisan gelecek, yüzler gülecek. Herkesin mutlu olacağı bir Torbalı'yı oluşturacağız” notunu düştü.

3-001.jpg

Torbalı Mahallesi’nde pazaryeri ziyaretinde de bulunan Çağlar, “Gönülden uzattığımız eli sık sıkı tutan esnaflarımız ve hemşehrilerimizle. Pazarcı esnafımızın sorunlarını iyi biliyoruz. Pazarcı esnafımız kendinden emin, bize güveni tam!” ifadelerini kullandı.

4-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.