Başkan Adayı Çağlar: Torbalı’mızda ortak akıl kazanacak

Başkan Adayı Çağlar: Torbalı’mızda ortak akıl kazanacak

AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, seçim çalışmalarına devam ediyor. Çağlar, 31 Mart’ı işaret ederek, “Torbalı’mızda ortak akıl ve istişare kültürü kazanacak” dedi.

MEDYA EGE – Ak Parti’nin Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Güne Torbalı’da bulunan Yücelen Vinç Makine Fabrikası’nı ziyaretle başlayan Çağlar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Firma sahibi Yücel Seviş’e ve değerli çalışanlarına misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

1-004.jpg

Başkan Adayı Çağlar, ardından Torbalı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti. Çağlar, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, “Yönetim Kurulu Başkanı Latif Pazarcı’ya, yönetim kurulu üyelerine ve kooperatif çalışanlarına misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Torbalı’mızda ortak akıl ve istişare kültürü kazanacak” notunu düştü.

2-004.jpg

Çağlar’ın son durağı ise Torbalı Tepeköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ziyareti oldu. “Yönetim Kurulu Başkanı Semih Canbeldek’e ve yönetim kurulu üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” diyen Çağlar, bir kez daha “Torbalı’mızda ortak akıl ve istişare kültürü kazanacak” mesajını vurguladı.

3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.