Başkan Adayı Çağlar: Torbalı’mızda ortak akıl ve istişare kültürü kazanacak

Başkan Adayı Çağlar: Torbalı’mızda ortak akıl ve istişare kültürü kazanacak

AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, seçim çalışmalarına devam ediyor. Mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Çağlar, “Torbalı’mızda ortak akıl ve istişare kültürü kazanacak” mesajı verdi.

MEDYA EGE – 31 Mart Yerel Seçimlerine bir aydan az kala adaylar saha çalışmalarına devam ediyor. AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, seçim çalışmaları kapsamında Atatürk Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Çağlar, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak “SS 8228 Nolu Torbalı Tarım İşçileri Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi’ni ziyaret ettik. İlçemizdeki tüm emekçi kardeşlerimizle uyum ve dayanışma içerisinde olmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde, durmak yok yola devam” ifadelerini kullandı.

1-001.jpeg

Başkan Adayı Çağlar, ardından Torbalı’nın önemli fabrikalarından Ege Hazır Yiyecek Fabrikası’nı ziyaret etti. Çağlar, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak “İlçemizin başarılı fabrikalarından olan Mezzet “Ege Hazır Yiyecek” fabrikasını ziyaret ettik. Değerli çalışan işçi kardeşlerimizle buluştuk. Firma sahibi Murat Ödül’e ve hemşehrilerime misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” notunu düştü.

2-001.jpeg

Son olarak Atatürkçü Düşünce Derneği Torbalı Şubesi’ne ziyaret gerçekleştiren Çağlar, “Atatürkçü Düşünce Derneği Torbalı Şubesi'ni ziyaret ettim. Dernek Başkanı değerli ablam Emine Ece nezdinde ADD yönetim kurulu üyelerine misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum. Torbalı’mızda ortak akıl ve istişare kültürü kazanacak” dedi.

3-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.