Başkan Adayı Çağlar'dan birlik ve beraberlik vurgusu

Başkan Adayı Çağlar'dan birlik ve beraberlik vurgusu

MHP Torbalı İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği kahvaltıya katılan AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

MEDYA EGE - 31 Mart yerel seçimlerine geri sayım heyecanı sürerken AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

ggm03azwuaaczmj.jpg

Seçim çalışmaları kapsamında güne, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Torbalı İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği 'birlik ve beraberlik' kahvaltısı ile başlayan Çağlar, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Metin Yüğrük, MHP İlçe Başkanı Veli Kaçar ve partililerle bir araya geldi. Buluşma için Şahin ve Kaçar'a teşekkürlerini sunan Çağlar, yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi.

ggm03aexcaa1byw.jpg

Kahvaltının ardından çalışmalarına devam eden Çağlar, mevlid ziyaretleri gerçekleştirerek dualar etti. Daha sonra Ayrancılar Mahallesi'nde kurulan pazaryerinde esnaf ve vatandaşlarla buluşan Başkan Adayı Çağlar, pazar esnafının sorun ve ihtiyaçlarını dinleyerek alışverişe çıkan vatandaşlarla sohbet etti. Torbalı'ya hak ettiği hizmeti getireceklerini vurgulayan Çağlar, ziyaretinin ardından esnafa bolluk ve bereket dileyerek hayırlı işler temennisinde bulundu.

ggnks7qxaaapawa.jpg

ggofvn4xiaab5o7.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.