Başkan Adayı Çağlar'dan 'ortak akıl' vurgusu

Başkan Adayı Çağlar'dan 'ortak akıl' vurgusu

AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, Torbalı'da oda ziyaretlerinde bulunarak oda yöneticileri ile bir araya geldi. Çağlar, ziyaretlerinde ortak akıl vurgusu yaptı.

MEDYA EGE - Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, vatandaşlarla buluşmaya devam ederken bir yandan da esnaf, oda ve derneklere ziyaretlerini sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında Torbalı Ticaret Odası (TTO) Torbalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Torbalı Ziraat Odası ve Torbalı Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı’nı ziyaret eden Çağlar, oda başkanları ve yöneticileri ile bir araya geldi.

gf0e-law4aajz2.jpg

İlk ziyaretini Torbalı Ticaret Odası'na yapan Başkan Adayı Çağlar, TTO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olgun ve oda yöneticileri ile yaptığı görüşmede, Torbalı'nın sorunlarına çözüm önerileriyle alakalı istişarelerde bulunarak ortak akıl vurgusu yaptı.

gf0y0wkw0aabusz.jpg

Torbalı Ticaret Odası'na yaptığı ziyaretin ardından Torbalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na da ziyarette bulunan Çağlar, Yönetim Kurulu Başkanı Halil Gülcü ve oda yöneticileri ile buluşarak Torbalı'daki sorun ve çözümlere yönelik fikir alışverişinde bulundu.

gf0swuibyaapnrm.jpg

Başkan Adayı Çağlar'ın bir sonraki durağı ise Torbalı Ziraat Odası ve Torbalı Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı oldu. Ziyarette, Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Girgin, oda yöneticileri ve Çiftçi Malları Koruma Başkanı Özkan Burgaz ile bir araya gelen Çağlar, sosyal medya hesabından ziyaretlerine ilişkin yaptığı paylaşımlarına, "Torbalı’mızda ortak akıl ve istişare kültürü kazanacak" notunu düştü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.