Başkan Adayı Çankırı: Bu şehri birlikte yöneteceğiz!

Başkan Adayı Çankırı: Bu şehri birlikte yöneteceğiz!

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. İzmir Kadın Kurulu Birliği’nin toplantısına katılan Çankırı, “Bu şehri birlikte yöneteceğiz” dedi.

ANIL ARABACI / MEDYA EGE – 31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala başkan adayları çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İzmir Kadın Kurulu Birliği’nin Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde Tarım, iklim ve sıfır atık başlıklarını ele aldığı toplantısına katılan AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, kadınların siyasal katılımına vurgu yaparak önemli açıklamalarda bulundu. Çankırı, toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, “Kadınların bir araya gelerek, sorunlara çözüm üretebilmeleri ve görüşlerini ortaya koyabilmeleri çağdaş bir devlet olma yolunda atılmış önemli adımdır” notunu düştü.

1-001.jpg

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

31 Mart yerel seçimlerini işaret ederek birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Adayı Çankırı, “Yaşadığımız dünyanın sorunlarına karşı cinsiyetçi kimliklerimizin dışında insani olarak üstlendiğimiz sorumluluklar ile bu şehri birlikte yöneteceğiz!” ifadelerini kullandı. Çankırı ayrıca, "Konak için hizmete hazırız" vurgusu yaptı.

2-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.