Başkan Adayı Çankırı: Dayanışma ve birlikteliği sağlayacağız!

Başkan Adayı Çankırı: Dayanışma ve birlikteliği sağlayacağız!

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Çankırı, “Dayanışma ve birlikteliği sağlayacağız” dedi.

MEDYA EGE – Yerel Seçimlere bir ay kala AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda bölünmez Çankırı, çalışmalarına hız verdi. Güne Medya Ege Ofisi'ni ziyaretle başlayan Çankırı, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, “İzmir’in önemli medya kuruluşlarından Medya Ege'yi ziyaret ederek seçim gündemini değerlendirdik. Nazik ağırlamaları için teşekkür ediyorum” notunu düştü.

c1.jpeg

Çankırı, ardından İzmir Pide ve Gevrekçiler Esnaf Odası’nda kapsamlı bir buluşma gerçekleştirdi. Çankırı, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Sabah kahvaltılarımızın vazgeçilmezi, İzmir’in bir markası haline gelmiş gevrek imalatçılarının sorunlarını bildiğimiz gibi çözümlerimizi de çok iyi biliyoruz. Kentimizin önemli değerlerini koruma altına alacağız, gelecek nesillere taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

c2.jpeg

Başkan Adayı Çankırı’nın sonraki durağı ise Sivil Toplum Kuruluşları’nın bir araya gelmesiyle oluşan İzmir Kent Federasyonu oldu. Çankırı, İzmir Kent Federasyonu ile toplantı gerçekleştirerek, “31 Mart sonrasında tüm sivil toplum kuruluşlarını tek bir çatı altında toplayarak dayanışma ve birlikteliği sağlayacağız” dedi.

c3.jpeg

Başkan Adayı Çankırı, İzmir Oto Tamirciler Odası’na da ziyarette bulunarak, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Çankırı, paylaşımında “Yapacağımız ve onaracağımız yollar ile 1 Nisan itibariyle işlerini biraz düşüreceğimiz için bize kızmamalarını istedim” notunu düştü.

c4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.