Başkan adayı Çankırı: Gençlerin aklına ihtiyacımız var!

Başkan adayı Çankırı: Gençlerin aklına ihtiyacımız var!

AK Parti Konak adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Ekonomi Üniversitesi'nde düzenlenen Kampüs İzmir Sohbetleri buluşmasında gençlerle bir araya geldi. Gençlere seslenen Çankırı, "Sizin aklınıza, yaratıcılığınıza ve heyecanınıza her zaman ihtiyacımız var" dedi.

AK Parti Konak Belediye Başkan adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, İzmir Ekonomi Üniversitesi Siyaset Platformu Kulübü'nün düzenlediği "İzmir'in Yarını" paneline katılarak gençlerle buluştu. Kent geleceği hakkında fikir ve önerilerin gündeme geldiği etkinlikte konuşan Çankırı, gençlere projelerinden bahsetti. Buluşmada, kendisine sorulan soruları da yanıtlayan Çankırı, gençlere seslenerek "Sizin aklınıza, yaratıcılığınıza ve heyecanınıza her zaman ihtiyacımız var" mesajı verdi.

gjh0t1rxgaaswgh.jpg

"BİRLİKTE KAZANACAĞIZ"

Öte yandan 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne çok kısa bir süre kalmışken, Konak sokaklarında gece gündüz demeden, ilçeyi karış karış gezen Çankırı, esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelmeye devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Ballıkuyu ve Çınarlı'da bölge sakinleriyle buluşan Çankırı, siyasette kadının önemine vurgu yaparak "Bu bölgeye artık çalışkan bir kadın elinin değmesi, toplumun kadın hassasiyetini daha derinden hissetmesi gerekiyor. Konak’ta gelişime inanan sizlere, annelerimize, kadınlarımıza, kocaman yürekli kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Her anınızda ve her sıkıntınızda yanınızda biz olacağız. Birlikte kazanacağız. Konak'ın gerçek belediyecilik ile hak ettiği hizmete kavuşmasına çok az bir zaman kaldı" ifadelerini kullandı.

gjmq44uw0aaxupd.jpg

"BU ŞEHRİN DOKUSUNU ÜST SEVİYELERE TAŞIYACAĞIZ"

Mimarlar Odası İzmir Şubesi'ni de ziyaret eden Başkan adayı Çankırı, Oda temsilcileriyle bir araya gelerek sorun ve taleplere kulak verdi. Kentin mimari dokusuna ilişkin konuların ele alındığı görüşmede Çankırı, "Fikir ve görüşleriniz beni oldukça heyecanlandırdı. Bu şehrin dokusunu birlikte daha üst seviyelere taşıyacağız" dedi.

gjnny7bwyaa9-2t.jpg

gjnny7sx0aapjnl.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.