Başkan Adayı Çankırı: Havra Sokağı’nı kullanışlı hale getireceğiz

Başkan Adayı Çankırı: Havra Sokağı’nı kullanışlı hale getireceğiz

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Vatandaşlarla buluşan Çankırı, “Havra Sokağı’nı kullanışlı hale getireceğiz” dedi.

MEDYA EGE – AK Parti’nin Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, seçim çalışmaları kapsamında Havra Sokağı’na vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi. Vatandaşların ve esnafların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Adayı Çankırı, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak “Havra Sokağı esnafı güler yüzüyle bizi karşıladı. Biz de kıymetli esnafımız ve alışverişe gelen vatandaşımız için burayı daha kullanışlı hale getireceğiz” ifadelerini kullandı.

1-002.jpg

2-002.jpg

Gün içerisinde seçim çalışmaları kapsamında Konak Kaymakamı Gökhan Görgülüaslan’ı ziyaret eden Başkan Adayı Çankırı, sosyal medya paylaşımında ise, “Kaymakamımız Gökhan Görgülüaslan’ı ziyaret ettik. İlçemiz için faydalı ve güzel işleri birlikte ele almak temennisiyle nazik ağırlamaları için teşekkür ediyorum” notunu düştü.

3-003.jpg

4-003.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.