Başkan Adayı Çankırı: Konak’ın her sokağında hizmet aşkımızın izi kaldı

Başkan Adayı Çankırı: Konak’ın her sokağında hizmet aşkımızın izi kaldı

AK Parti Konak Belediye Başkanı Ceyda Bölünmez Çankırı, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Çankırı, “Konak’ın her sokağında hizmet aşkımızın izi kaldı” dedi.

MEDYA EGE – 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Konak sokaklarında vatandaşlarla sohbet etti. Çankırı, “Konak’ın her sokağında hizmet aşkımızın izi kaldı” dedi.

1-003.jpeg

Başkan Adayı Çankırı, ardından AK parti Konak İlçe Başkanlığı’nda koordinasyon toplantısına katıldı. Toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Çankırı, “31 Mart’ta Konak’ı Gerçek Belediyecilik ile tanıştıracak olan Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız ile koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

4.jpeg

Çankırı, ardından Eşrefpaşa Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. O anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Çankırı, “Eşrefpaşa Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışını büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdik. Son 19! Durmak yok, gece gündüz demeden çalışmaya devam” notunu düştü.

5.jpeg

Çankırı, sosyal medya hesabında “Kararlıyız! Bu şehire ve bu şehrin insanlarına layık olduğu gibi hizmet edeceğiz” notunu düşerek vatandaşlarla sohbet ederken fotoğraflarını paylaştı.

2-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.