Başkan Adayı Çayır: Atılacak her adımda tek yürek olacağız!

Başkan Adayı Çayır: Atılacak her adımda tek yürek olacağız!

AK Parti’nin Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmalarına devam ediyor. Mahalle ve esnaf ziyaretlerine devam eden Çayır, “Atılacak her adımda tek yürek olacağız” dedi.

MEDYA EGE – AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, yerel seçim yaklaşırken çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Adayı Çayır, Erzene Mahallesi Muhtarı Ayşe Müjgan Pakyürek ile bir araya gelip mahalle sorunlarını ve çözümlerini konuştuktan sonra esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Çayır, o anları sosyal medya hesabından “Bornova'nın ticaret hayatını daha da güçlendirmek için esnaflarımız ile iş birliğimizi ve dayanışmamızı pekiştireceğiz. Daha güzel bir Bornova için beraberiz” notu düşerek paylaştı.

1-003.jpg

Erzene Mahallesi ziyareti sonrası Başkan Adayı Çayır, Bornova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Canlı’yı ziyaret etti. Ziyaretini sosyal medya hesabından paylaşan Çayır, “Çalışarak, birlik ve beraberlik içinde Bornova için atılacak her adımda tek yürek olacağız. Kendilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

2-002.jpg

Başkan Adayı Çayır, son olarak Bornova’nın gözde takımlarından olan 1877 Alemdağ Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Futbolcularla ve teknik ekiple sohbet eden Çayır, “Bornova’da her zaman spor ve sporcudan yana olduk, olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

3-004.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.