Başkan Adayı Çayır: Başarılı olacağımıza inancım tam!

Başkan Adayı Çayır: Başarılı olacağımıza inancım tam!

Seçim çalışmaları kapsamında Pınarbaşı Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla buluşan AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, "Vatandaşlarımızın destekleri ile her konuda başarılı olacağımıza olan inancım tamdır" dedi.

MEDYA EGE - 31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında ziyaretlerini sürdürerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Çayır, Pınarbaşı Mahallesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafların sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini paylaşan ve taleplerini not eden Çayır, "Bornova'nın her mahallesi gibi Pınarbaşı da hak ettiği hizmeti alacak. Birlikte çalışarak Pınarbaşı'nı daha da güzelleştireceğimize inanıyorum" mesajı verdi.

ggsgfufxgae1ue.jpg

Bölgedeki vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Adayı Çayır, mahallelinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

"Ben Bornova'yı bilirim, Bornovalılar da beni bilir, vatandaşlarımızın destekleri ile her konuda başarılı olacağımıza olan inancım tamdır" diyen Çayır, gelinen süreçte her kesimden ve her mahalleden aldığı büyük destekle çalışmalarına devam ediyor.

ggsgfukwyaanah7.jpg

ggsgfukxcaediq2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.