Başkan Adayı Çayır: Bornova değişime gün sayıyor!

Başkan Adayı Çayır: Bornova değişime gün sayıyor!

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Adayı Çayır, ziyaretlerinde “Bornova değişime gün sayıyor!” dedi.

MEDYA EGE – 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Çayır, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, “Bornova değişime gün sayıyor! Her kalbe dokunmaya, her hemşehrimizin yanında olmaya, Bornova’yı layıkıyla yönetmeye talibiz” notunu düştü.

k.jpeg

Başkan Adayı Çayır, İnönü ve Doğanlar Mahallesi’ne ziyaretler gerçekleştirdi. Vatandaşlarla bir araya gelip sorun ve talepleri dinleyen Çayır, ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, “Her mahallede samimiyet, her dilde muhabbet, her gönülde sevda var. 31 Mart'ta Bornovamızın yaşayacağı değişim ve dönüşüm için heyecanlıyız. Bornova hak ettiği tüm güzelliklere kavuşacak” ifadelerini kullandı.

2-001.jpeg

Kazım Karabekir Caddesi’nde Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştiren Çayır, o anları paylaşarak şu notu düştü:

“Yıllardır mahkum edilen hizmetsizliğin ardından hemşehrilerimiz değişim istiyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Hamza Dağ ile bir araya gelerek Bornovalı esnafımızın şikayetlerini ve isteklerini dinledik. Hemşehrilerimiz emin olsun, bu devir bitecek. Kentimizi hizmet belediyeciliğiyle tanıştıracağız.”

1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.