Başkan Adayı Çayır: Bornova’da hep beraber yeni bir sayfa açacağız

Başkan Adayı Çayır: Bornova’da hep beraber yeni bir sayfa açacağız

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmalarına devam ediyor. Mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Çayır, “Bornova’da hep beraber yeni bir sayfa açacağız” dedi.

MEDYA EGE – AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çayır, Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ ile birlikte Kara Nakliyeciler Sitesi esnafını ziyaret etti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Çayır, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Hamza Dağ ile birlikte Kara Nakliyeciler Sitesi esnafımıza ziyaret gerçekleştirdik. İzmirimiz için Bornovamız için başaracağız” dedi.

1-005.jpeg

Çayır, ardından Gaziosmanpaşa Mahallesi muhtarı Ali Taktak’ı ziyaret ederek, sohbet etti. Ziyarete ilişkin paylaşım yapan Çayır, “Gaziosmanpaşa Mahallemizin kıymetli muhtarı Ali Taktak ile bir araya gelip mahallemiz hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Bornova’ya hak ettiği geleceği sunmak için tüm mahallelerimizle ve hemşehrilerimizle açık bir iletişim halinde olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

2-005.jpeg

Mevlana Mahallesi’nde bulunan Mardin Dargeçit Karabayır Derneği’ni de ziyaret eden Başkan Adayı Çayır, paylaşımında “Dün akşam Mardin Dargeçit Karabayır Derneği’nde değerli Mardinli hemşehrilerimiz ile buluştuk. Hemşehri derneklerimizin birleştirici gücünün ve öneminin her zaman farkında olduk. Bornova’yı hep beraber inşa edeceğiz. Mardinli hemşehrilerime misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” notunu düştü.

3-005.jpeg

Başkan Adayı Çayır, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaparak “Bornova’da yaşayan her bir hemşehrimiz bizim için çok kıymetli. Bornovalılara layık bir Bornova inşa etmek için çalışacağız. Bornova’da hep beraber yeni bir sayfa açacağız” mesajı verdi.

4-003.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.