Başkan Adayı Çayır: Bornovamız bu görüntüleri hak etmiyor!

Başkan Adayı Çayır: Bornovamız bu görüntüleri hak etmiyor!

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çayır, sosyal medya hesabından sokaktaki çöp yığınını paylaşarak, “Bornovamız bu görüntüleri hak etmiyor” dedi.

MEDYA EGE – AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Çayır, Bornova Belediyesi Fen İşleri çalışanlarıyla bir araya gelerek sohbet etti. O anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Çayır, “Belediye bünyesinde çalışan kıymetli emekçi kardeşlerimiz ile bir araya geldik. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederim” notunu düştü.

1-002.jpeg

2-001.jpeg

Başkan Adayı Çayır, ayrıca sosyal medya hesabı üzerinden çöp yığının olduğu bir videoyu paylaşarak, “Bornovamız bu görüntüleri hak etmiyor! Gerçek belediyeciliği, hak ettiği hizmeti ve güzellikleri hak eden Bornovamız, 1 Nisan'da yepyeni bir güne uyanacak” ifadelerini kullandı. Vatandaşların çöp yığınına karşı tepkisini de paylaşan Çayır, “Bir dönemde İzmir’de Hamza Dağ başkanımız, Bornova’da Cevdet Çayır kardeşiniz hizmet edelim” diyerek 31 Mart’ı işaret etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.