Başkan Adayı Çayır: Bornova’mız için emin adımlarla ilerleyeceğiz!

Başkan Adayı Çayır: Bornova’mız için emin adımlarla ilerleyeceğiz!

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretlerde bulunan Çayır, “Bornova’mızın kalkınması için emin adımlarla ilerleyeceğiz!” dedi.

MEDYA EGE – Yerel Seçimlere kısa bir süre kala AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çayır, Ayakkabıcılar Sitesine ziyarette bulundu. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Çayır, Bornova’nın önemli ekonomik aktörlerinden biri olan Ayakkabıcılar Sitesi’ni ziyaret ederek Başkan Tahsin Çoban ve değerli yönetim ekibiyle bir araya geldik. Sektörün sorunlarını ve taleplerini dinleme, çözüm önerileri sunma ve Bornova’nın sanayisini daha da ileriye taşımak için sanayi esnafımız ile neler yapabileceğimizi konuşma fırsatı bulduk. Misafirperverlikleri için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

1-002.jpeg

Başkan Adayı Çayır, ziyaretlerine Gökdere Mahallesi ile devam etti. Gökdere Mahallesi Muhtarı ve vatandaşlarıyla bir araya gelen Çayır, “Gökdere Mahallemizin kıymetli muhtarı ve değerli hemşehrilerimizle bir araya gelerek keyifli bir buluşma gerçekleştirdik. Bu samimi ortamda mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinleme fırsatı bulduk. Tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim” dedi.

gh2lpotxcaa1h4h.jpeg

Çayır, ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki’nin babasının rahatsızlanması nedeniyle Eşki ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak, “Sağlık durumunun iyi olması bizleri sevindirdi. En kısa sürede sağlığına kavuşması dileklerimle” ifadelerini kullandı.

gh2yzifw0aa6mmz.jpeg

Kars Selim Beyköylüler Derneği’ne de ziyarette bulunan Başkan Adayı Çayır, sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunarak, “Dün akşam Kars Selim Beyköylüler Derneği’nde kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geldik. Hemşehri derneklerinin toplumumuza sağladığı birlik ve beraberlik duygusunun bilinciyle, bu dayanışmada her zaman yan yanayız. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederim” notunu düştü.

gh5el1txyaansah.jpeg

Başkan Adayı Çayır’ın son durağı ise 4. Sanayi Sitesi Kooperatifi oldu. Kooperatif başkanı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Çayır, “Bornova'nın değerli üretim merkezlerinden olan 4. Sanayi Sitesi Kooperatifi'ni ziyaret ettik. Kooperatif Başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, esnaflarımızın sorunlarını ve taleplerini dinledim. Bornovamızın kalkınması için birlikte daha güzel bir geleceğe emin adımlarla ilerleyeceğiz” dedi.

gh5wot6wyaayt8o.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.