Başkan Adayı Çayır: Bornova’mız için en iyisini yapacağız

Başkan Adayı Çayır: Bornova’mız için en iyisini yapacağız

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretlerde bulunan Çayır, “Bornova’mız için en iyisini yapacağız” dedi.

MEDYA EGE – 31 Mart Yerel seçimlerine bir ay kala adaylar saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmaları kapsamında Bornova’nın önemli takımlarından Çamkule Spor’u ziyaret etti. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Çayır, “Dün akşam Bornovamızın önemli takımlarından Çamkule Spor’u ziyaret ederek antremanlarını izleme fırsatı bulduk. Her alanda, gelişim ve değişim için biz buradayız. Takımımıza hediyeleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

1.jpeg

Başkan Adayı Çayır, ayrıca sosyal medya hesabı üzerinden bir video paylaşarak, “Biz bu yola çıktığımızda sözümüzü verdik. Bornova'nın bir evladı olarak hem sorunların farkındayım hem de çözümleri biliyorum. Bornova için yorulmadan çalışacağız ve hep beraber kazanacağız! Bornova'mız için en iyisini yapacağız” notunu düştü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.