Başkan Adayı Çayır: Bornova’mızı güzelleştirmek için yan yana olacağız!

Başkan Adayı Çayır: Bornova’mızı güzelleştirmek için yan yana olacağız!

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Çayır, “Bornova’mızı güzelleştirmek için yan yana olacağız!” dedi.

MEDYA EGE – 31 Mart yerel seçimlerine bir aydan kısa bir süre kalırken AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mevlana Mahallesi’e ziyarette bulunan Çayır, o anları sosyal medya hesabı üzerinden “Mevlana Mahallesi Muhtarımız Şahin Işığan ve mahalle sakinlerimizle keyifli bir pazar kahvaltısında bir araya geldik” notuyla paylaştı.

1-005.jpeg

Başkan Adayı Çayır, ardından Şehit Kahraman Adıgüzel ve Şehit Resul Barutçu’nun ailelerine ziyarette bulundu. Çayır, o anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak, “Vatan için canını ortaya koyan şehitlerimizin aileleri emanetimizdir. Her daim onların yanında olmak, destek sunmak ve ihtiyaçlarına cevap vermek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Şehitlerimizin anısını yaşatmak, onların bize emanet ettiği değerlere sahip çıkmak, birlik ve beraberlik içinde geleceğe güçlü adımlarla ilerlemek için gereken çabayı göstereceğiz” notunu düştü.

2-004.jpeg

3-001.jpeg

Çayır, Mevlana Mahallesi’nde esnaf ziyareti de gerçekleştirerek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. O anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Çayır, şunları söyledi:

“Mevlana Mahallemizde esnafımız ve mahallelimiz ile Pazar gününü keyifle geçirdik. Bornova'nın iş gücünün en önemli unsurlarından biri olan esnaflarımızla bir araya gelmek, onların sorunlarını dinlemek ve çözümler için fikir alışverişinde bulunmak bizler için büyük önem taşıyor. Bornova’mızı daha da güzelleştirmek ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için esnaflarımızla ve mahallelilerimizle her zaman yana olacağız.”

4-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.