Başkan Adayı Çayır: Bornova’nın gelişmesi için değişmesi şart!

Başkan Adayı Çayır: Bornova’nın gelişmesi için değişmesi şart!

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Adayı Çayır, 31 Mart’ı işaret ederek “Bornova’nın gelişmesi için değişmesi şart” dedi.

MEDYA EGE – AK Parti’nin Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

2-004.jpg

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Çayır, 31 Mart’ı işaret ederek, “Bornova’nın gelişmesi için değişmesi şart! Tüm hemşehrilerimiz bunun farkında” ifadelerini kullandı.

1-008.jpg

Başkan Adayı Çayır, Doğanlar Mahallesi’ni ve pazaryerlerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Çayır, o anları sosyal medya hesabı üzerinden “Bornova'nın pazarları sadece alışveriş yapılan bir yer değil, aynı zamanda komşuların bir araya gelip sohbet ettiği, hemşehrilik bağlarını güçlendirdiği bir buluşma noktasıdır. Pazarlarımıza da pazarcı esnafımıza da her zaman gereken önemi vereceğiz, hemşehrilerimize her alanda hizmeti getireceğiz” notuyla paylaştı.

3-006.jpg

Çayır, Doğanlar Mahallesi ziyareti sonrası Zafer Mahallesi Muhtarı Ali Tek’e ve mahalle esnafına ziyaretlerde bulundu. Esnafın yaşadığı sorunları dinleyen ve çözüm önerilerini tartışan Çayır, “Esnafımızın yaşadığı sorunları dinledik, çözüm önerileri için görüş alışverişinde bulunduk. Bornova'nın her köşesine ulaşmaya, her mahalleye ve her hemşehriye dokunmaya devam edeceğiz. Birlikte daha güzel bir Bornova inşa edeceğimize inanıyorum” dedi.

4-003.jpg

Başkan Adayı Çayır’ın AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ ile birlikte son durağı İzmir Büyükşehir Belediye SK-Pendik Engelliler SK Ampute Futbol Maçı oldu. Dağ ile birlikte maçı izleyen Çayır, paylaşımında “Engelleri birlikte aşabiliriz! Onların başarısı, tüm engellerin aşılabileceğinin en güzel göstergesidir” ifadelerini kullandı.

6-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.