Başkan Adayı Çayır: Bornova’nın hizmetsizlikten kurtulmasına son 5 gün!

Başkan Adayı Çayır: Bornova’nın hizmetsizlikten kurtulmasına son 5 gün!

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 31 Mart’ı işaret eden Çayır, “Bornova’nın hizmetsizlikten kurtulmasına son 5 gün!” dedi.

MEDYA EGE – 31 Mart Yerel Seçimlerine geri sayım sürerken AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Adayı Çayır, vatandaşlarla bir aya gelip sohbet etti. Sorun ve talepleri dinleyen Çayır, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Bornova’ya olan sevdalarını ve maalesef ilçemizde yaşadıkları ulaşım sıkıntılarını, hizmet eksikliğini görüyoruz. İyi ki varsınız gençler, beraber Bornova’yı dinamik ve canlı bir yer haline getirerek gençleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

1-005.jpeg

Başkan Adayı Çayır, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, “Bornova’nın hizmetsizlikten kurtulmasına son 5 gün!” notunu düştü. Çayır, paylaşımının devamında ise “Merkezinden sokaklarına kadar çöpleri dahi toplanmayan Bornovalı layık olmadığı bir yönetim anlayışıyla daha fazla ilerlemeyecek. Değişim zamanı geldi!” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.