Başkan Adayı Çayır: Bornova’yı el ele güçlendireceğiz

Başkan Adayı Çayır: Bornova’yı el ele güçlendireceğiz

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Çayır, “Bornova’yı el ele güçlendireceğiz” dedi.

MEDYA EGE – 31 Mart Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala adaylar saha çalışmalarına devam ediyor. AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, Atatürk Mahallesi’ne ziyarette bulundu. Başkan Adayı Çayır, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Bornova'ya sevda, Bornova'ya hizmet. Bugün bizlere misafirperverlik gösteren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Ortak sevdamız Bornova'yı el ele güçlendireceğiz” notunu düştü.

1-asil.jpeg

Çayır, ardından Pınarbaşı Mahallesi’ne de ziyarette bulunarak vatandaşlarla bir araya gelip sohbet etti. Çayır, ziyarete ilişkin “Hemşehrilerimizi iftar sonrası ziyaret ettik. Birlikte sohbet edip, keyifli vakit geçirdik. Bu güzel buluşmada dostluğumuzu ve muhabbettimizi tazeledik. Hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

2-002.jpeg

Çayır, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak, “Bornovalı hemşehrilerimizin merkezde dahi hizmet alamaması içimizi burkuyor. Bu durum kabul edilemez. Bornova'yı hep birlikte daha yaşanabilir kılacağız” notunu düştü.

Depremden etkilenerek Bornova’ya taşınan bir aileyi ziyaret eden, Başkan Adayı Çayır, “Partimiz MKYK Üyesi değerli Dilek Büyükdağ ile birlikte depremden etkilenerek Bornova'ya taşınan ailelerimize ziyarette bulunduk. Depremzede ailelerimizin bu zor süreçte yanında olacak, istekleri ve ihtiyaçlarına her an koşacağız” dedi.

3-001.jpeg

Çayır, ayrıca 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak sağlıkçılara seslendi. Çayır’ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Gece gündüz demeden, hastalara şifa dağıtan doktorlarımızın, hemşirelerimizin, eczacılarımızın ve tüm sağlık emekçilerinin 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlarım.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.