Başkan Adayı Çayır: Bornova’yı hizmetle tanıştıracağız

Başkan Adayı Çayır: Bornova’yı hizmetle tanıştıracağız

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Çayır, “Bornova’yı hizmetle tanıştıracağız” dedi.

MEDYA EGE – Yerel seçime kısa bir zaman kala AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Koşukavak Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştiren Çayır, Birlikte daha güzel bir Bornova inşa edeceğiz! Esnafımıza ve mahallelimize bizleri ağırladıkları için teşekkür ederiz. Hayırlı işler hemşehrilerim” dedi.

1-003.jpeg

7 Nisan 1996 tarihinde Bingöl Sağgöz'de Atmaca-1 harekatında 26 askeri ile birlikte PKK mensuplarına karşı yürütülen operasyonda şehit olan Sunay Civan’ın ailesini ziyaret eden Çayır, “Şehit ailelerimizin acılarını paylaşmak ve şehitlerimizin kahramanlıklarını yaşatmak için her zaman birlikte olacağız” ifadelerini kullandı.

2-001.jpeg

1996 yılında Ardahan’da şehit olan Piyade Er Ramazan Yüzgeç’in ailesini de ziyaret eden Başkan Adayı Çayır, “Şehitlerimizin anısını yaşatmak, onların bize emanet ettiği değerlere sahip çıkmak, birlik ve beraberlik içinde geleceğe güçlü adımlarla ilerlemek için gereken çabayı göstereceğiz” dedi.

3-001.jpeg

Şehit ailesi ziyaretleri sonrası Çayır, Yeşilova’da taksicilerle bir araya geldi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Çayır, “Bornova’nın her köşesindeki sorunları tespit ederek, hemşehrilerimizi doğru çözümler ve hizmetle tanıştıracağız” notunu düştü.

4-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.