Başkan Adayı Çayır: Değişim için son günleri sayıyoruz!

Başkan Adayı Çayır: Değişim için son günleri sayıyoruz!

AK Parti Bornova Belediye Başkan adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmalarına devam ediyor. Başkan Adayı Çayır, 31 Mart’ı işaret ederek, “Değişim için son günleri sayıyoruz!” dedi.

MEDYA EGE – 31 Mart Genel Seçimleri’ne sayılı gün kalmışken seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini aralıksız sürdüren AK Parti Bornova Belediye Başkan adayı Cevdet Çayır, vatandaşlarla bir araya geldi. Sorun ve ihtiyaçları dinleyerek çözüm önerilerini paylaşan ve vatandaşlara projelerini anlatan Çayır, ziyaretleri esnasında AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı Bilal Kırkpınar ile karşılaşarak sohbet etti. Değişim için son günleri saydıklarını vurgulayan Başkan adayı Çayır, “Samimiyetin, güzelliklerin en önemlisi de Bornova’nın kazanacağı bu yolda hep birlikteyiz” notunu düştü.

kmnbvc.jpg

Çayır daha sonra çalışmalarına, Bornova Amatör Futbol Kulüpleri Başkanları ile buluşarak devam etti. Yapılan görüşmede, Bornova'da sporun gelişmesi ve spor kulüplerinin karşılaştığı sorunlara çözüm bulmak adına fikir alışverişinde bulunuldu. Bornova’nın spor alanında önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirten Çayır, “Bu potansiyelin en iyi şekilde değerlendirilmesi için gençlerimiz ve başkanlarımız ile beraber mesai yapmaya hazırız” dedi.

asdvfbcvg.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.