Başkan Adayı Çayır Fırat Çakıroğlu'nu unutmadı!

Başkan Adayı Çayır Fırat Çakıroğlu'nu unutmadı!

Seçim çalışmaları kapsamında yoğun mesai harcayarak ziyaretlerini sürdüren AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, Fırat Çakıroğlu'nu kabri başında andı.

MEDYA EGE - 31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken siyasi partilerde hareketlilik sürüyor. Bu kapsamda yoğun bir şekilde seçim çalışmaları gerçekleştiren AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

"Bornova'nın her köşesini adım adım dolaşmaya, her bir hemşehrimizin sesini dinlemeye devam edeceğiz" diyerek çalışmalarını sürdüren Başkan Adayı Çayır, güne Tuna Mahallesi esnafı ve vatandaşlarıyla bir araya gelerek başladı. Esnaf ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek sorunlarına yönelik çözüm önerilerini paylaşan Çayır, sosyal belediyecilik vurgusu yaparak her kesime eşitlikçi bir anlayışla hizmet edeceklerini ifade etti.

hgng.jpg

Başkan Adayı Çayır'ın bir sonraki durağı, Bornova spor kulüplerinden biri olan Çamdibi İdman Yurdu oldu. Burada kulüp başkanı ve sporcularla bir araya gelen Çayır, sporun önemine dikkat çekerek, "Sporcularımızın azmini ve heyecanını görmek beni de heyecanlandırdı. Bornova’nın her alanda olduğu gibi sporda da hak ettiği yere ulaşması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" notunu düştü.

vngkbh.jpg

Tuna Mahallesi'nde ziyaretlerine devam eden Çayır, Güreler Derneği Kurucu Başkanı ve önceki dönemlerde Tuna Mahallesi’nde Mahalle Başkanı olarak görev yapan Behçet Tahirler ile bir araya geldi. Misafirperverlikleri için Tahirler'e ve ailesine teşekkür eden Çayır, ardından Bahtıllı Derneği’ne ziyarette bulundu. Çayır burada yaptığı konuşmada, Bornova’da yaşayan tüm vatandaşların şehre katkı sunmak için bir araya gelmesini önemsediklerini belirtti.

yfgd.jpg

20 Şubat 2015 yılında Ege Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrencilerin kavgası sonrası bıçaklanarak öldürülen Fırat Çakıroğlu'nu da unutmayan Çayır, Çakıroğlu'nu kabri başında andı. Anmaya Çayır'ın yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu ve partililer de katıldı.

fdrtyui.jpg

Anmanın ardından Tuna Mahallesi muhtarı Orhan Tahirler’i de ziyaret ederek mahallenin sorunlarına ve çözüm önerilerine yönelik görüş alışverişinde bulunan Çayır, "Bornova’ya hak ettiği geleceği sunmak için tüm mahallelerimizle ve hemşehrilerimizle açık bir iletişim halinde olmaya devam edeceğiz" dedi.

hgtrfrgty.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.