Başkan Adayı Çayır: Güçlü bir Bornova için değişimden yanayız!

Başkan Adayı Çayır: Güçlü bir Bornova için değişimden yanayız!

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmalarına devam ediyor. Bornova’nın sorunlarına değinen Başkan Adayı Çayır, "Güçlü bir Bornova için değişimden yanayız!” dedi.

MEDYA EGE – AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, yerel seçimlere kısa bir süre kala saha çalışmalarına devam ediyor. Gençlerin yanında olduklarını belirten Çayır, “İzmir’in en büyük ilçe kütüphanesi, spor merkezleri, bilim desteklerinin yanında Bornova’da ikamet eden üniversiteli gençlerimizin aylık İzmirim Kart yükleme ücretlerine destek sağlayacağız” dedi.

3-003.jpeg

Çayır, Bornovalıları sosyal belediyecilikle tanıştıracaklarının altını çizerek, “Bornova Belediyesi sosyal tesislerine ait kafeteryalarda yüzde 50 indirim uygulamasını hayata geçireceğiz. İlk etapta 5.000, toplamda ise 40.000 kişinin ikamet edeceği ‘Sosyal Konut’ projemiz ile hemşehrilerimize rahat bir nefes aldıracağız. Bu proje kapsamında: Belediye personelimiz, yeni evlenen gençlerimiz, emeklilerimiz modern konutlara sahip olma imkanına kavuşacak” ifadelerini kullandı.

4.jpeg

Dernek ziyaretlerinde bulunan Başkan Adayı Cevdet Çayır, ziyaretlerini sosyal medya hesabından paylaşarak, “Sarıkamış Çatak Köyü ve Çevre Köyleri Derneği’ndeki hemşehrilerimizi ziyaret ederek sofralarının mutluluğunu paylaştık. Ardından Bornova Kütahyalılar Derneği’nde güzel bir akşam geçirerek Kütahyalı hemşehrilerimizle Bornovamıza dair istişare ettik. Zengin kültürümüzün önemli parçaları derneklerimizle beraber çalışıp güçleneceğiz” notunu düştü.

1-003.jpeg

Sosyal medya hesabından 31 Mart’ı işaret ederek çağrıda bulunan Çayır, “1 Nisan’dan itibaren Bornova’da yeni bir sayfa açmaya hazırız, kararlıyız. Hiçbir mahallemizi göz ardı etmeden, hiçbir hemşehrimizi ihmal etmeden tüm Bornovalıların sesini dinliyor, çözümlere dair fikirlerimizi iletiyoruz. Vatandaşlarımızın da dediği gibi Bornova’nın potansiyeli göz ardı edildi, sokaklarımız ihmal edildi, mahallelerimiz unutuldu. Güçlü bir Bornova için, 31 Mart’ta değişimden yanayız” dedi.

6.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.