Başkan Adayı Çayır: Hemşehrilerimiz Bornova gelişsin istiyor

Başkan Adayı Çayır: Hemşehrilerimiz Bornova gelişsin istiyor

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Çayır, “Hemşehrilerimiz Bornova gelişsin istiyor” dedi.

MEDYA EGE – 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir zaman kala adaylar saha çalışmalarına devam ediyor. AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, Ergene Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyaretine ilişkin sosyal medya paylaşımı yapan Çayır, “Hemşehrilerimiz hizmet istiyor, Bornova gelişsin istiyor. 31 Mart’tan sonra yüzler hep gülecek, Bornova kazanacak” notunu düştü.

1.jpeg

Başkan Adayı Çayır, yine sosyal medya paylaşımında, “Çocuklarımızı ve gençlerimizi aktif ve sağlıklı bir yaşam tarzını benimseyecekleri hizmetlerle tanıştıracağız” ifadelerini kullandı.

2.jpeg

Doğanlar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelip sohbet eden Çayır, o anları sosyal medya hesabında paylaşarak, “Doğanlar Mahallemizde kıymetli hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Hoş sohbetleri ve misafirperverlikleri için herkese teşekkür ederim. Bornova Bizim Sevdamız” dedi.

3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.