Başkan Adayı Çayır: Hemşehrilerimizin huzuru ve refahı bizim için önemli!

Başkan Adayı Çayır: Hemşehrilerimizin huzuru ve refahı bizim için önemli!

Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, emeklilere her ay 2 bin 500 TL gıda kartı, belediye çalışanlarına bayram öncesi 10 bin lira ikramiye desteği verileceğini açıkladı. Başkan Adayı Çayır "Hemşehrilerimizin huzuru ve refah bizim için önemli!" dedi.

Cumhur İttifakı Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim kampanyasının son haftasında, hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Hafta sonu Çamdibi ve Yeşilova bölgesinde gerçekleştirilen ziyaretlerde Çayır, bölge sakinleri ve esnaf ile bir araya geldi. Cevdet Çayır, Çamdibi ve Yeşilova'da gerçekleştirilen ziyaretlerinde, mahalle sakinlerinin ve esnafın karşılaştığı sorunları dinleyerek çözüm önerileri hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Vatandaşlarla samimi ve içten bir diyalog kurarak, Bornova'nın geleceği için hedeflerini paylaşan Çayır, mahallelerin ihtiyaçlarını doğrudan yerinde görmek ve çözüm odaklı çalışmalarını da sürdürdü.

1.jpg

"BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN HEMŞEHRİLERİMİZİN HUZURU, REFAHI VE MUTLULUĞUDUR"

Yaptığı ziyaretleri değerlendiren Çayır, ‘’Her gittiğimiz mahallede olduğu gibi Çamdibi ve Yeşilova’da da değerli hemşehrilerimin görüşlerini dinledik, sorunlarını ve taleplerini not ettik. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda, Bornova'yı daha yaşanabilir ve güzel bir kent haline getirmek için yola çıktık. Bornova'nın sokaklarında, mahallelerimizin kalbinde yürüdükçe, hepimizin karşılaştığı sorunları daha iyi anlıyoruz. Ancak, unutmayın ki bu sorunlar, çözülemez değil. Birlikte hareket ettiğimizde, her sorunun üstesinden gelebiliriz. Ben ve ekibim, Bornova'nın sorunlarını çözmek için buradayız. Hemşehrilerimizin güveni ve desteğiyle, mahallelerimizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için projelerimizi hayata geçireceğiz. İhtiyaçları ve beklentileri dikkate alarak, sürdürülebilir bir kalkınma için çalışacağız. Bu kapsamda emeklilerimizin de yanındayız. Emeklilerimize her ay 2 bin 500 lira değerinde gıda kartı vereceğiz. Onların refahını sağlamak, onların huzurlu bir yaşam sürmelerini temin etmek bizim için büyük bir sorumluluktur. İşçimizin ve emekçimizin her zaman yanında olacağız. Bayram öncesi belediye çalışanlarımıza 10 bin lira ikramiye desteği sağlayacağız. Bizim için önemli olan hemşehrilerimizin huzuru, refahı ve mutluluğudur. Bu yolda hep birlikte yürüyeceğiz ve evimiz olan Bornova'yı güzelleştireceğiz." dedi.

2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.