Başkan Adayı Çayır: Hemşehrilerimizle iletişim halinde olacağız!

Başkan Adayı Çayır: Hemşehrilerimizle iletişim halinde olacağız!

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Adayı Çayır, yaptığı ziyaretlerde, “Hemşehrilerimizle yakın iletişim haline olacağız” dedi.

MEDYA EGE – Yerel seçimlere 38 gün kala AK Parti’nin Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında mahalle ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Çayır’ın ilk durağı Kavaklıdere Mahallesi oldu. Kavaklıdere Mahallesi Muhtarı Ömer Kaça ve mahale sakinleri ile bir araya gelen Başkan Adayı Çayır, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bugün, Kavaklıdere Mahallemizin kıymetli muhtarı Ömer Kaça ve mahallelimiz ile bir araya geldik. Bornovamızın tüm mahallelerinde olduğu gibi Kavaklıdere'de de hemşehrilerimizle yakın iletişim halinde olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

2-003.jpg

Çayır, Kavaklıdere Mahallesi ziyaretinin ardından Yeşilçam Mahallesi’ne de ziyaret gerçekleştirdi. “Mahallelerimizde muhtarlarımız ve hemşehrilerimizle istişareye dayalı bir yönetim anlayışıyla çalışmaya hazırız” diye vurgulayan Başkan Adayı Çayır, “Bornovamızın güzide mahallelerinden biri olan Yeşilçam Mahallesi’ni ziyaret ederek, mahallemizin kıymetli muhtarı Hamdi Şengül ve hemşehrilerimizle bir araya geldik. Bornova bizim sevdamız!” dedi.

5.jpg

Başkan Adayı Çayır, ziyaretlerinin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, "Daha yaşanabilir bir Bornova için hep birlikteyiz! Ziyaretlerimiz sırasında dile getirilen her bir talep ve öneri, Bornova'mız için gerçekleşecek hizmetlerin temelini oluşturacak. Bornova'nın her köşesini, her mahallesini ziyaret ederek hemşehrilerimizle kucaklaşmaya devam edeceğiz" mesajı verdi.

xq.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.